Merlinhardver

Mindent a garanciáról!

Probléma merült fel a termékkel kapcsolatban, mégsem tetszik az, amit rendeltél vagy esetleg hiányos a csomagolás? Igyekszünk vásárlóink számára mindig kielégítő megoldással szolgálni. Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a félreértések elkerülésének érdekében jelezd felénk a panaszt!
Új termék
Minden vásárláskor számlát és garancialevelet mellékelünk a vásárolt termékekhez. A garancialevél tartalmazza az átvett termékekre vonatkozó garancia időtartalmát. Amennyiben mi nyomtatjuk és állítjuk ki a garancialevelet, akkor a termék garanciális ügyintézésével is hozzánk kell fordulni. Külső garanciajegy alatt azt értjük, amikor a garanciajegy egy márkaszerviz vagy hálózat elérhetőségét tartalmazza. Ez esetben az ott megtalálható elérhetőségeken lehet intézni a garanciális ügyeket.

Azoknak a termékeknek melyek KIT-ként lettek értékesítve - azaz több darab, akár hasonló vagy ugyanolyan egységből állnak, azonban a számlán egy tételkent vannak feltüntetve - garanciális ügyintézése csak egyben, az összes, a KIT-ben eladott darabbal lehetséges, a KIT tehát nem bontható meg.
Használt termék
Használt termékek esetén a garancia minimum 1 hónap, de nagyobb értékű, illetve újszerű állapotú termékek esetén akár 6 hónap!. Az átvételkor a terméket mindig vizsgáld meg, mivel a garancia fizikai sérülésre nem vonatkozik! A hibás termékeket lehetőség szerint cseréljük, ha ez nem megoldató a vételárat megtérítjük 14 napon belül.
Hibás termék
A hibás termékért a Ptk. rendelkezéseinek megfelelően vállaljuk a felelősséget. A szavatosság időtartama 2 év, melyből 6 hónapig vélelmezhető, hogy a termék már a vásárláskor hibás volt, a fennmaradó 1,5 évben ezt a fogyasztónak kell bizonyítania. Amennyiben hibás terméket kaptál, - ha lehetséges - a terméket kijavítjuk vagy kicseréljük, illetve ha ezeket nem tudjuk teljesíteni, árleszállítást alkalmazunk vagy elállhatsz a szerződéstől.
Az elállás joga
Utánvéttel történő vásárláskor -postai, vagy futárszolgálattal történő szállítás esetén- a szerződéstől, azaz az áru vásárlásától, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz a Kormányrendelet értelmében. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. Fontos, hogy elállási szándékodat legkésőbb 14 napon belül jelzed írásban, a lebonyolítása történhet ezután is.

Az elállás részleteiről a vásárlási és szállítási feltételek alatt tájékozódhatsz részletesen.
Felhívjuk figyelmed, hogy utánvéttel vagy portósan feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni, akár elállás, akár garanciális ügyintézés miatt küldted vissza!

Postacímünk:
Merlinhardver - Grecht Kft.
7754 Bóly, Alkotmány u 45