Barion Pixel Merlinhardver

RÖVIDEN A GARANCIÁRÓL ÉS AZ ELÁLLÁSRÓL

Probléma merült fel a termékkel kapcsolatban, mégsem tetszik az, amit rendeltél, esetleg hiányos a csomagolás? Igyekszünk vásárlóink számára mindig kielégítő megoldással szolgálni. Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a félreértések elkerülésének érdekében jelezd felénk a panaszt!
Új termék
Minden vásárláskor számlát és 10.000 forint érték feletti termék esetén jótállási jegyet mellékelünk a vásárolt termékekhez. A jótállási jegy tartalmazza az átvett termékekre vonatkozó jótállás időtartalmát. Amennyiben mi nyomtatjuk és állítjuk ki a jótállási jegyet, akkor a termék garanciális ügyintézésével is hozzánk kell fordulni. Külső jótállási jegy alatt azt értjük, amikor a jótállási jegy egy márkaszerviz vagy hálózat elérhetőségét tartalmazza. Ez esetben az ott megtalálható elérhetőségeken keresztül lehet intézni a garanciális ügyeket.

Azoknak a termékeknek, amelyek „KIT”-ként lettek értékesítve - azaz több darab, akár hasonló vagy ugyanolyan egységből állnak, azonban a számlán egy tételként vannak feltüntetve - garanciális ügyintézése csak egyben, az összes, a „KIT”-ben eladott darabbal lehetséges, a „KIT” tehát nem bontható meg. A jótállás részleteiről az ÁSZF jótállás pontja alatt olvashatsz részletesen.
Hibás termék
A hibás termékért a Ptk. rendelkezéseinek megfelelően vállaljuk a felelősséget. Amennyiben hibás terméket kaptál, - ha lehetséges - a terméket kijavítjuk vagy kicseréljük, illetve ha ezeket nem tudjuk teljesíteni, árleszállítást alkalmazhatunk vagy elállhatsz a szerződéstől. Az erre vonatkozó feltételekről az ÁSZF szavatossági jog pontja alatt olvashatsz részletesen.
Az elállás joga
Amennyiben magánszemély vagy, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz a vásárlástól a Kormányrendelet értelmében. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. Fontos, hogy elállási szándékodat legkésőbb 14 napon belül jelezd írásban, a lebonyolítása történhet ezután is. Amennyiben megállapítható a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó értékcsökkenés, akkor annak megtérítése a vásárlót terheli.

Az elállás részleteiről az ÁSZF elállási jog pontja alatt tájékozódhatsz részletesen.
Felhívjuk figyelmed, hogy utánvéttel vagy portósan feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni, akár elállás, akár garanciális ügyintézés miatt küldted vissza!

Postacímünk:
Merlinhardver - Grecht Kft.
7754 Bóly, Alkotmány u 45