Merlinhardver

Garanciafutár

Hogy megkönnyítsük a garanciális ügyintézést, elindítottuk Garanciafutár szolgáltatásunkat! A futárunk házhoz megy a hibás termékért, majd házhoz szállítja a javított vagy cserélt árucikket.
Kérjük jelezd garanciaszerviz igényedet e-mailben, melyben leírhatod pontosan a hiba jelenséget, továbbá kérjük jelezd a levélben, hogy a Trans-o-flex futárja mikor és hol veheti fel a csomagot. A futárhoz ez esetben is, mint átvételkor kissé igazodni kell.

A terméket gondosan be kell csomagolni, hogy szállítási sérüléseket ki lehessen zárni. A legjobb a gyári csomagolásban küldeni, ha az még megvan. A csomag címzését a futárunk elvégzi, azzal dolgod nincsen, elég, ha ennyit ráírsz: Merlinhardver

A szolgáltatás továbbértékesített és üzletünkben átvett termékekre nem vonatkozik, csak közvetlen ügyfeleink tudják igénybe venni.

A megrendelésnél kérünk, hogy írd le a pontos felvételi címet és egy telefonszám is jól jöhet a kapcsolattartáshoz.

Elégtelen csomagolásból adódó sérülések miatt felelősséget nem vállalunk és garancia vesztéssel is járhat, ezért mindenképp ügyelni kell a megfelelő csomagolásra.

A csomagban kérjük mellékeld a számla és a garancialevél MÁSOLATÁT valamint rövid hibaleírást!

Ezek hiányában sajnos nem tudjuk a garanciális ügyintézést megkezdeni.

A garancia futár alól kivételt tesznek, a személyesen átvett termékek és azok a termékek, melyek saját szervizhálózattal rendelkeznek, természetesen így gyorsabb lebonyolítást tesz lehetővé a gyártó Neked. (A termék közvetlenül a gyártói szervizbe kerül.)

Garanciafutár szolgáltatás csak abban az esetben térítésmentes amennyiben a termék valóban hibás, fizikailag sértetlen, és használata a garanciális feltételeknek megfelelő volt. Ellenkező esetben az általunk való visszaküldéskor az utánvét értéke az oda-vissza szállítás és a bevizsgálási díj értéke kerül kiszámlázásra, ami 5000 Ft bruttó. (Futárnak fizetendő)
Fontos!
A szolgáltatás csak bruttó 10.000 FT feletti vételárú termék esetén vehető igénybe!