Barion Pixel Merlinhardver

Garanciafutár

Hogy megkönnyítsük a garanciális ügyintézést, elindítottuk a Garanciafutár szolgáltatásunkat! A futárunk házhoz megy a hibás termékért, majd házhoz szállítja a javított vagy cserélt árucikket.
Kérjük, jelezd garanciaszerviz igényedet e-mailben, melyben leírhatod pontosan a hiba jelenséget, továbbá jelezd levélben, hogy a futárszolgálat mikor és hol veheti fel a csomagot. A futárhoz ez esetben is igazodni kell.

A terméket gondosan be kell csomagolni, hogy a szállítási sérüléseket el lehessen kerülni. A legmegfelelőbb, ha a gyári csomagolásban küldöd vissza a terméket. A csomag címzését a futár elvégzi, elégséges, ha címzésként a Merlinhardver nevet tünteted fel a csomagon.

A szolgáltatás továbbértékesített termék esetében nem érvényes, csak közvetlen ügyfeleink tudják igénybe venni.

A megrendelésnél kérünk, hogy írd le a pontos felvételi címet és telefonszámot.

A nem megfelelő csomagolásból adódó sérülések miatt felelősséget nem vállalunk és garancia vesztéssel is járhat a termék, ezért mindenképp ügyelni kell a megfelelő csomagolásra.

A csomagban kérjük, mellékeld a számla és a jótállási jegy MÁSOLATÁT valamint a rövid hibaleírást!

A garanciafutár szolgáltatás alól kivételt képeznek a telephelyünkön átvett termékek és azok a termékek, amelyek saját szervizhálózattal rendelkeznek. Közvetlenül a gyártónak visszaküldött hibás termék garanciális ügyintézése gyorsabb lebonyolítást tesz lehetővé. (A termék közvetlenül a gyártói szervizbe kerül.)

Garanciafutár szolgáltatás csak abban az esetben térítésmentes, amennyiben a termék valóban hibás, fizikailag sértetlen, és használata a garanciális feltételeknek megfelelő volt. Ellenkező esetben az általunk való visszaküldéskor az utánvét értéke az oda-vissza szállítás és a bevizsgálási díj értéke kerül kiszámlázásra, ami bruttó 5000 Ft (futárnak fizetendő).
Fontos!
A szolgáltatás csak bruttó 10.000 FT feletti vételárú termék esetén vehető igénybe!