Merlinhardver
Mi az a merlin Projekt 2018?
Nézd meg a fenti videót!
Elérkezett a nagy nap, amit remélhetőleg Te is annyira vártál, mint mi! A mai naptól startol ugyanis a 2018-as MerlinProjekt, melynek keretein belül egy valódi csodagépet fogunk megépíteni, kizárólag a legerősebb és legkorszerűbb komponensek felhasználásával.

De tudod, hogy mi a legjobb? Hogy lépésről-lépésre végigkövetheted az építés fázisait, ugyanis mindent dokumentálunk videoepizódok formájában! Érdekel a dolog? Olvass tovább, hiszen ezúttal egy nyereményjátékkal is összekötöttük az építést!

Milyen termékeket használunk a nagy építés során?
Kövesd nyomon a teljes folyamatot! Videós beszámolókkal érkezünk!
1.
CoolerMaster Cosmos C700P - unboxing
Mi másról is szólhatna a MerlinProjekt első epizódja, mint a házról, amibe építkezni fogunk! A választásunk a CoolerMaster Cosmos C700P-re esett, mégpedig azért, mert kellett valami, amiben el tudunk rejteni egy 420-as radiátort és egy 250-es csőtartályt. További előnyei is vannak a háznak, amik kiderülnek a videóból. Tarts Velünk!
Termék megtekintése


2.
CoolerMaster V850 tápegység
A második epizódunkban a tápegységet vesszük górcső alá! A tápegység kiválasztásánál fontos tényező lehet az ár, a teljesítmény, illetve az hogy milyen védelemmel van ellátva. Ez utóbbit sajnos elég sokan figyelmen kívül hagyják. Mi ezt egy ekkora értékű gépnél nem tehettük meg, így a CoolerMaster V850-re esett a választásunk, ami lényegében 100%-os védelmet biztosít a rendszerünknek!
Termék megtekintése


3.
Alphacool Eissturm Hurricane vízhűtő szett
Hogy milyen vízhűtést szerelünk a csodagépbe? Nem mást, mint az Alphacool Eissturm termékcsalád egyik bika darabját, a Hurricane szettet, ami nem csak a teljesítményének, hanem a látványos komponenseinek is köszönheti a népszerűségét. Tarts velünk és tudj meg mindent a szettről!
Termék megtekintése


4.
Alphacool Eisblock GPX VGA blokk
A következő "hozzávaló" nem más, mint az Alphacool Eisblock VGA blokk, ami egy vérbeli Alphacool komponens: konzervatív kialakítás a mai trendekkel megfűszerezve, természetesen brutál teljesítménnyel! Nem lehet rá panasz. Már alig várjuk, hogy beszerelhessük. Tarts velünk, bemutatjuk!
Termék megtekintése


5.
Alphacool Eisblock GPX VGA blokk felszerelés
Ez is eljött! A #MerlinProjekt2018 azon szakaszába értünk, ahol nem csak bemutatunk, hanem szerelünk is! Első körben a videókártyánkra fogjuk felszerelni az igencsak masszív Alphacool Eisblock GPX blokkot. Izgalmasnak ígérkezik, tartsatok velünk!
Termék megtekintése


6.
Alphacool Eisblock XPX CPU blokk felszerelés
A #merlinprojekt2018 keretein belül ezúttal az AlphaCool Eisblock XPX CPU blokkot szereltük fel! Azért esett rá a választásunk, mert előzetesen már teszteltük a blogunkon és finoman szólva elég jól teljesített. Szerencsére szinte gyerekjáték felszerelni a blokkot – már régóta mondjuk, hogy az Alphacool-al nehéz mellélőni!
Termék megtekintése
Szavazz és nyerj Liquid.cool CFX hűtőfolyadékot!
Úgy döntöttünk, hogy az idei MerlinProjektet összekapcsoljuk egy interaktívabb jellegű nyereményjátékkal. Fontosnak tartjuk a véleményed, ezért most a közösségünkre bízzuk, hogy milyen színű hűtőfolyadék kerüljön a vízhűtés rendszerbe. És a legjobb? Azt a CFX hűtőfolyadékot nyerheted meg, amire voksoltál!

Máris szavaznál? Nincs más dolgod, mint töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd válaszd ki azt a színt, amit el tudnál képzelni a csodagépünkben! A nyereményjáték július 22-ig tart, a szerencsés nyertes nevét pedig 23-án húzzuk ki a kalapból!
Ajaj, úgy tűnik, hogy lemaradtál.
Nyereményjátékunk már lezárult.