Merlinhardver
Mi az a merlin Projekt 2018?
Nézd meg a fenti videót!
Elérkezett a nagy nap, amit remélhetőleg Te is annyira vártál, mint mi! A mai naptól startol ugyanis a 2018-as MerlinProjekt, melynek keretein belül egy valódi csodagépet fogunk megépíteni, kizárólag a legerősebb és legkorszerűbb komponensek felhasználásával.

De tudod, hogy mi a legjobb? Hogy lépésről-lépésre végigkövetheted az építés fázisait, ugyanis mindent dokumentálunk videoepizódok formájában! Érdekel a dolog? Olvass tovább, hiszen ezúttal egy nyereményjátékkal is összekötöttük az építést!

Milyen termékeket használunk a nagy építés során?
Kövesd nyomon a teljes folyamatot! Videós beszámolókkal érkezünk!
1.
CoolerMaster Cosmos C700P - unboxing
Mi másról is szólhatna a MerlinProjekt első epizódja, mint a házról, amibe építkezni fogunk! A választásunk a CoolerMaster Cosmos C700P-re esett, mégpedig azért, mert kellett valami, amiben el tudunk rejteni egy 420-as radiátort és egy 250-es csőtartályt. További előnyei is vannak a háznak, amik kiderülnek a videóból. Tarts Velünk!
Termék megtekintése


2.
CoolerMaster V850 tápegység
A második epizódunkban a tápegységet vesszük górcső alá! A tápegység kiválasztásánál fontos tényező lehet az ár, a teljesítmény, illetve az hogy milyen védelemmel van ellátva. Ez utóbbit sajnos elég sokan figyelmen kívül hagyják. Mi ezt egy ekkora értékű gépnél nem tehettük meg, így a CoolerMaster V850-re esett a választásunk, ami lényegében 100%-os védelmet biztosít a rendszerünknek!
Termék megtekintése


3.
Alphacool Eissturm Hurricane vízhűtő szett
Hogy milyen vízhűtést szerelünk a csodagépbe? Nem mást, mint az Alphacool Eissturm termékcsalád egyik bika darabját, a Hurricane szettet, ami nem csak a teljesítményének, hanem a látványos komponenseinek is köszönheti a népszerűségét. Tarts velünk és tudj meg mindent a szettről!
Termék megtekintése


4.
Alphacool Eisblock GPX VGA blokk
A következő "hozzávaló" nem más, mint az Alphacool Eisblock VGA blokk, ami egy vérbeli Alphacool komponens: konzervatív kialakítás a mai trendekkel megfűszerezve, természetesen brutál teljesítménnyel! Nem lehet rá panasz. Már alig várjuk, hogy beszerelhessük. Tarts velünk, bemutatjuk!
Termék megtekintése
Szavazz és nyerj Liquid.cool CFX hűtőfolyadékot!
Úgy döntöttünk, hogy az idei MerlinProjektet összekapcsoljuk egy interaktívabb jellegű nyereményjátékkal. Fontosnak tartjuk a véleményed, ezért most a közösségünkre bízzuk, hogy milyen színű hűtőfolyadék kerüljön a vízhűtés rendszerbe. És a legjobb? Azt a CFX hűtőfolyadékot nyerheted meg, amire voksoltál!

Máris szavaznál? Nincs más dolgod, mint töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd válaszd ki azt a színt, amit el tudnál képzelni a csodagépünkben! A nyereményjáték július 22-ig tart, a szerencsés nyertes nevét pedig 23-án húzzuk ki a kalapból!
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Folyadék:


szavazok!

Varázslatos árak

Merlinhardver (@merlinhardver) által megosztott bejegyzés,