Barion Pixel Merlinhardver

Szállítási és Fizetési Információk

Rendelésed leadása során az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Posta Pont
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
(5 kilogramm feletti rendelésnél nem érhető el.)

Ha nem tudsz futárra várni, vagy kicsi a csomag, válaszd ezt a lehetőséget, kiszállítás ideje általában 2 munkanap. 

Átvételi lehetőség: Posta, MOL pontok, COOP áruházak és Posta csomagautomata

A csomagokat 5 napig őrzik!

A szolgáltatás csakis kis csomagra vonatkozik, azaz maximum 5 Kg, és 30x35x50 cm méretig! Amennyiben csomagod ezt a méretet meghaladja, automatikusan futárszolgálatra állítjuk át, amiről értesítést küldünk.

Maximális rendelési összeg utánvét esetén 100.000 Ft

 

A csomagod átvétele után ellenőrizd le a kiszállított tételeket, és azonnal jelezd, ha eltérés van a rendelésed, számlád vagy a csomagban található tételek közt. 15 nappal a rendelés átvétele után reklamációt nem tudunk elfogadni ez ügyben.


A szállítási költség díja: 1.290 Ft

Posta Pont esetén elérhető fizetési módok: Utánvét ( 0 Ft felett 500 Ft ) , Átutalás , Barion online bankkártyás fizetés ( 100.000 Ft felett 0 Ft )
Futárszolgálat
(1.500.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Ha ezt a módot választod, csomagodat a GLS fogja kézbesíteni
 
( 1.500.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
(32 kilogramm felett a szállításra egyedi ajánlatot adunk.)
 

Ha otthon vagy munkahelyeden vennéd át a csomagot, akkor az egérrel válaszd ezt az opciót. Kérjük, hogy add meg, hogy hol szeretnéd átvenni a futárszolgálattól a csomagot. Nem kell mást tenned, csak rögzítsd a címet. Házhozszállítást az Gyors, biztonságos és kényelmes. A kiszállításról a futárcég fog emailben, sms-ben tájékoztatni, miután átvették a csomagot.

A maximális utánvét 250.000 Ft lehet, felette csakis utalással, bankkártyával /nem a futárnál/ tudsz fizetni!

Lehetőséged van csomagodat külföldre is kérni, ennek a szállítási költségét az ország kiválasztásánál láthatod. Tájékoztatunk, hogy a külföldi szállítás esetén csak átutalással tudod rendezni a költségeket.

A csomagod átvétele után ellenőrizd le a kiszállított tételeket, és azonnal jelezd, ha eltérés van a rendelésed, számlád, vagy a csomagban található tételek közt. 15 nappal a rendelés átvétele után reklamációt nem tudunk elfogadni ez ügyben.


A szállítási költség díja: 1.690 Ft

Futárszolgálat esetén elérhető fizetési módok: Utánvét ( 0 Ft felett 500 Ft , 100.000 Ft felett 0 Ft ) , Átutalás , Barion online bankkártyás fizetés
GLS csomagpont
(500.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Amint leadtad a rendelésed, és kiválasztottas legmegfelelőbb helyet az átvételre, a következő munkanapon már meg is kezdik a csomagod szállítását az általad kiválasztott GLS csomagpontba. Tehát tulajdonképpen ugyanúgy, mint a Pick Pack Pont esetében, saját időbeosztásod szerint veheted majd át a csomagot, amikor éppen ráérsz.

Maximális rendelési összeg utánvét esetén 500.000 Ft, a csomag súlya maximum 20 kg lehet

A szolgáltatásnak több előnye is van:

  • A GLS országos lefedettségét azt is mutatja, hogy Magyarországon több mint 850 GLS csomagpont közül választhatsz.
  • GLS csomagpont kereső segíti a könnyebb feladást, válaszd a hozzád legközelebbi GLS csomagpontot.
  • A címzett (akár te vagy az, akár nem) minden esetben kap majd egy e-mail értesítést, amiből meg tudja, hogy pontosan mikor adta le a futár a küldeményt a GLS csomagpontban. Így amint megérkezett a csomagod, rögtön tudni fogsz róla, és onnantól kezdve már csak rajtad áll, hogy mikor mész érte.
  • Azért, hogy még kényelmesebb legyen számodra a csomagod átvétele a GLS csomagpontban, hosszabb, és rugalmasabb nyitvatartási idővel működnek.

A szállítási költség díja: 1.100 Ft

Futárszolgálat esetén elérhető fizetési módok: Utánvét ( 0 Ft felett 500 Ft , 100.000 Ft felett 0 Ft ) , Átutalás , Barion online bankkártyás fizetés
Személyes átvétel

A megrendelésedet a Bóly, Alkotmány utca 45 szám alatti irodánkban tudod átvenni az emailben kiküldött értesítő után minden hétköznap 8.00-16.00 között. Csak átvételi pont, nem bolt!

A fizetés itt helyben csak készpénzfizetéssel lehetséges, vagy előreutalásos árut tudunk kiadni.


Személyes átvétel esetén elérhető fizetési módok: Utánvét , Átutalás , Barion online bankkártyás fizetés
Rendelésed leadása során az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Utánvét
(250.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

A megrendelés ellenértékét szeretnéd átvételkor fizetni készpénzben vagy bankkártyával? Semmi akadálya, válaszd ki ezt az opciót. Az utánvétkezelésért a szállító díjat számít fel, ennek összege a szállítási módtól függ, feljebb megtalálod az aktuális költséget.


Átutalás

Amennyiben ezt a fizetési módot választod fontos tudnod, hogy csomagod akkor adjuk fel, amikor a megrendelés ellenértéke megérkezik számlánkra. Az átutalásos fizetéshez kérjük, a megrendelést követően kövesd az e-mailben leírtakat, az utalás megjegyzésébe csakis a rendelési azonosítódat írjad be.

Bankkártyás fizetés

Fizesd ki a megrendelésed egyszerűen a Barion biztonságos, online bankkártyás rendszerével. Könnyű, gyors és bizony igazán kényelmes is. Nincs más dolgod, mint válaszd ezt a lehetőséget a megrendelésed leadása közben. Felhívjuk a figyelmed, hogy a bankkártyás fizetésre a megrendelés leadását követően lesz csak lehetőséged. A megrendelt tételeket munkatársaink tételesen ellenőrzik, hogy azok teljesíthetőek-e. Az ellenőrzést követően visszaigazolást küldünk a részedre, amelyben megtalálod a teljesíthető tételek listáját, illetve a bankkártyás fizetéshez szükséges linket! A linkre kattintva átirányítunk a Barion biztonságos fizetési felületére, ahol a kártya adatok megadását követően sikeresen megfizetheted a rendelés ellenértékét. Fontos, hogy ha ezt az opciót választod, akkor a megrendelt tételek kizárólag a sikeres pénzügyi teljesítést követően kerülnek feladásra a részedre. Figyeld e-mail fiókodat vagy kérdés esetén keress minket elérhetőségeink egyikén.

Merlinhardver - szállítás