Merlinhardver

Szállítási és Fizetési Információk

Rendelésed leadása során az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Express One Futárszolgálat
(5.000.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
(32 kilogramm felett a szállításra egyedi ajánlatot adunk.)
100.000 Ft bruttó összeg felett a szállítás ingyenes, amennyiben meghaladja a 32 kilogrammot egyedi ajánlatot adunk.
Kényelmes és gyors házhozszállítási mód, melyet partnerünk az Express One közreműködésével vehetsz igénybe. A megrendelésedet a feladást követő munkanapokon juttatjuk el hozzád, az ország általad választott bármely pontjára, amennyiben megrendelésed készleten van. A munkanapokon 14 óráig beérkezett rendelések akár még aznap feladásra kerülnek.

Amennyiben a kézbesítő futár nem talál a megadott címen, értesít a sikertelen kézbesítésről, majd az azt követő nap újabb kísérletet tesz a szállításra. A csomag kézbesítéséről a szállítás napján SMS értesítést kapsz, mely tartalmazza a fuvarlevélszámot is, ennek segítségével nyomon tudod követni a csomag útját. Amennyiben nem tudsz a kiszállítási címen lenn, vagy máshova, mákor kéred a csomagot, kiküldött követési számra hivatkozva az Express one oldalán, vagy ügyfélszolgálatánál tudsz módosítani.

Bruttó 500.000 Ft összértékű rendelés felett az utánvétes opció technikai okok miatt nem választható, csak utalással tudsz fizetni, vagy érdeklődj a szállítás további feltételeiről.
A szállítási költség díja 100.000 Ft alatt: 1.390 Ft
A szállítási költség díja 100.000 Ft felett: 0 Ft

Express One esetén elérhető fizetési módok: Utánvét ( 0 Ft felett 400 Ft , 100.000 Ft felett 0 Ft ) , Átutalás
Posta Pont
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
(5 kilogramm feletti rendelésnél nem érhető el.)
Ne várj a futárra, válaszd a Post kiscsomagszállító szolgáltatását! Csomagodat átveheted Postán, MOL, Coop pontokon, vagy akár a csomagautomata szolgáltatást is igénybe veheted. Megrendelésed ellenértékét az átvétel helyén készpénzben vagy bankkártyával kell megtérítened, de választhatod az előreutalásos lehetőséget is. A szállítás ideje 2, maximum 3 nap. Amint a csomagod a kijelölt célállomásra ér, a Posta SMS-ben, illetve e-mailben is tájékoztat róla.

Fontos! A szolgáltatást kizárólag kiscsomag kézbesítésére veheted igénybe, amely nem haladhatja meg az 5 kg-ot, illetve a 30x35x50 cm-es méretet maximum 50.000 Ft értékig.
A szállítási költség díja: 1.290 Ft

Posta Pont esetén elérhető fizetési módok: Utánvét ( 0 Ft felett 500 Ft ) , Átutalás
Személyes átvétel
Megrendelésedet akár személyesen is átveheted 7754 Bóly, Alkotmány u 45 szám alatt található telephelyünkön, az előre egyeztetett időpontban. Az átvételnek többletköltsége nincs.
Személyes átvétel esetén elérhető fizetési módok: Utánvét , Átutalás
Rendelésed leadása során az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Utánvét
(300.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Trans o Flex futár esetén 500.000 HUF értékű kosárösszeg felett, Postai kiscsomag esetén 50.000 HUF kosárösszeg felett nem érhető el.
Átvételkor, egy összegben kell megfizetned a teljes kiszállított megrendelés ellenértékét készpénzben, vagy bankkártya segítségével.
Átutalás
Az átutalásos fizetési mód esetében nincs utánvét kezelési költség, így a szállítás költsége is jelentősen lecsökken. A megrendelés feldolgozása után e-mailben továbbítjuk neked a termék szállításával kapcsolatos információkat, valamint az utaláshoz szükséges számlaszámot. Míg ezt nem kaptad meg, semmiképpen ne utalj!
Merlinhardver - szállítás