Barion Pixel Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu
Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

Cooler Master MasterGel Pro V2, 1.5ml, 4g (MGY-ZOSG-N15M-R2)

Cikkszám: 13698
EAN szám: 4719512077771
3.550 Ft
/db
(2.795 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Rendelésre beszerezzük
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 109 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!
A Cooler Master MasterGel sorozat az új, exkluzív, lapos kialakítású szórófejjel javítja a könnyű használatot az alkalmazás f ...
tovább olvasom

A Cooler Master MasterGel sorozat az új, exkluzív, lapos kialakítású szórófejjel javítja a könnyű használatot az alkalmazás folyamatának egyszerűsítésével. Ez az új kialakítás kiküszöböli, hogy a hőpaszta felhordásához spatulát kelljen használni.

 

Master Gel sorozat
T iacute;pus Termikus vegyület
Mennyis eacute;g 1,5 ml - 4G
CPU GPU használatához
Termikus vegyület mennyisége 1,5 ml
S ?rűség 2,6 g/cm³
Ó vintézkedések Figyelmeztetés: H410 - Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó hatású. P273 - Kerülje a környezetbe való kibocsátást. P391 - A kiömlött folyadék összegyűjtése. P501 - A tartalmat/konténert engedélyezett hulladékkezelő létesítményben kell ártalmatlanítani.
További információk Hővezető képesség (8 W/m.k), magas vezetőképesség a hőátadás elősegítése érdekében, lapos fúvóka szórás az alkalmazási élmény fokozása érdekében.

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.


Hasonló termékeink