Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu
Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

EKWB EK-KIT Classic RGB P240 (3831109819036)

#Szabadon bővíthető
#Intel 115x széria és 1200
#Intel 2011(V3)
#Intel 2066
#Intel 775
#AMD AM2/3, FM1/2, AM1
#AMD AM4
#2x120mm
#SPC
Cikkszám: 82516 - Garancia: 2 év
EAN szám: 3831109819036
106.680 Ft
/db
(84.000 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Raktáron!
Szállítás: 1-2 munkanap
most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL lehet a Tied!
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 1.776 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!

 

 
 
tovább olvasom

Értékorientált, nagy teljesítményű RGB folyadékhűtő készlet alacsony zajkibocsátással, egy GPU blokkal való kibővítése alkalmas, és lehetővé teszi a piacon lévő összes Intel vagy AMD CPU túlhajtását és hatékony hűtését. Az ATX-hez és a nagyobb házakhoz tervezett P-készletek nagyszerű módjai annak, hogy belépjünk az egyéni folyadékhűtés világába egy nagy teljesítményű hűtő megoldással, amely könnyen hűsít egy túlhajtott CPU-t és egy GPU-t.

 

A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az első egyéni vízhűtés összeállításához. Nem kell aggódni a kompatibilitási problémák miatt, hogy hiányzik valami, vagy idegeskrdni a megfelelő mennyiségű szerelvényről vagy csőhosszról. Továbbá, ez a készlet könnyen bővíthető egy GPU-blokkal a teljes rendszer hűtésére, de az EK azt ajánlja, hogy legalább egy 120 mm-es radiátort adjon hozzá az alacsonyabb hőmérséklet és a csendes rendszer eléréséhez. Ebben a készletben minden termék 4-pólusú 12V-os RGB aljzatot használ,  és kompatibilisek a nagy alaplapgyártók népszerű RGB szinkron technológiáival.

 

Ez a készlet a következő minőségi termékeinkből választott komponenseket tartalmazza:

EK-Supremacy Classic RGB - high-end, nikkelezett réz CPU vízblokk a modern Intel és AMD processzorok számára. Klasszikus, piactudatos kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az igényes felhasználók elvárásaihoz is.  A szerszám nélküli szerelőrendszer a kezdők számára is megkönnyíti a telepítést. Ez a blokk egy előre felépített Intel szerelőrendszerrel van ellátva, míg az AMD AM4 szerelőrendszer a csomagolásban van, és szükség esetén cserélni kell.

 

Az EK-CoolStream Classic PE 240 radiátor -  45 mm vastag kialakítás lehetővé teszi az alacsonyabb sűrűséget, miközben a megnövekedett vastagság miatt nagy hűtési potenciált biztosít. Az alacsonyabb fin sűrűség kevesebb ventilátorzajt generál, mivel kisebb sebességgel kell szellőztetni. Ez a 240 mm hosszú radiátor könnyen lehűtheti a túlhajtott CPU-t és egy GPU-t.  Az  EK-Vardar  120 mm es magas statikus nyomású ventilátorokhoz készült radiátorok optimálisak a maximális hőelvezetésre az egész ventilátor működési tartományban, így kivételes teljesítményt nyújtanak mind az alacsony, mind a magas légáramlás esetén.

 

EK-Vardar F4-120ER RGB (500-2200 ford./perc)  - nagynyomású számítógépes hűtőventilátor, melyet ragyogó RGB LED-ek gazdagítanak, elsősorban a legmagasabb teljesítményű számítógépes hűtőberendezésekhez tervezve és építve. Az EK-Vardar egyszerűen a legjobb választás a számítógépes radiátorok hűtésére, mivel páratlan teljesítményt nyújt a teljes működési tartományban.

 

EK-XRES 140 SPC A PWM Classic RGB (beleértve a szivattyút is) - egy értékorientált vízhűtő szivattyútartály kombó. Úgy tervezték, hogy csökkentsék a termelési költségeket, de még mindig kiváló minőségű hidraulikus teljesítményt kínálnak a legjobb áron. A PWM vezérlés lehetővé teszi a szivattyú sebességének automatikus beállítását a CPU hőmérsékletétől függően. Teljes teljesítménnyel igény szerint vagy suttogó csendes üzemmódban.

 

EK-DuraClear  - 2 méter magas minőségű átlátszó PVC-cső, garantáltan nem tartalmaz lágyítószerrel kapcsolatos problémákat.

 

EK-CryoFuel Clear koncentrátum (100ml) - Az  EK-CryoFuel Clear tiszta, nem toxikus hűtőközeg a szabadalmaztatott kémiai képlet alapján, amely megakadályozza a folyadékhűtő rendszerben lévő üledékek kialakulását. A 100 ml-es koncentrátumot 1: 9 arányban desztillált vízzel kell összekeverni, hogy 1 liter felhasználásra kész hűtőfolyadékot képezzen. 

 

 EK-STC Classic 10/13  -  nikkelezett sárgaréz szerelvények. Kiváló minőségű kivitelben az  EK-STC Classic  szerelvények esztétikailag vonzó és biztonságos opció az egyéni folyadék hűtőrendszeréhez. A nem tolakodó, minimalista megjelenés egyáltalán nem visel márkajelzést.

 

A készlet könnyen telepíthető, használható és karbantartható. A készlet minden eleme külön megvásárolható.

A komponensek többsége előzetesen össze van szerelve, ami gyors és egyszerű telepítési eljárást eredményez. A telepítés után ez a készlet egy teljes körű egyéni megoldás. További vízblokkokkal és komponensekkel, például további radiátorokkal vagy GPU blokkokkal bővíthető.


EK-KIT Classic RGB P240 vízhűtő készlet a következőket tartalmazza:
- Univerzális CPU vízblokk : EK-Supremacy Classic RGB - Nikkel + Plexi (termikus paszta) 

- Radiátor: EK-CoolStream Classic PE 240 (Dual) 
- Hűtőméret :  273 x 120 x 40mm (L x W x H)
- Hűtőventilátor: EK-Vardar F4-120ER RGB (500-2200 fordulat / perc) (2db) 
- Vízszivattyú-tartály kombó: EK-XRES 140 SPC PWM Classic RGB - Plexi szivattyú) 
- Csövek: EK-DuraClear 9,5 / 12,7mm  (3/8 '' - 1/2 '')  (2 méter) 
- Kompressziós szerelvények: EK-STC Classic 10/13  (3/8 '' - 1/2 '')  - G1 / 4 nikkel (6 db) 
- Hűtőfolyadék koncentrátum: EK-CryoFuel Tiszta rev.2 (100 ml; 1 liter hűtőközeghez) 
-  EK-UNI szivattyútartó (120 mm FAN)
- Y-kábelelosztó: EK-kábel Y-Splitter 2-utas ventilátor PWM (10cm) 
- EK PWM kábelhosszabbító 500mm 
-  EK-kábel szivattyú tesztadapter
- ATX áthidaló dugó 
- RGB 4-utas osztó kábel 
- 8 mm-es kulcs

 

 

Ez a vízhűtő készlet kompatibilis a következő CPU aljzatokkal:
- Intel LGA-1150/1151/1155/1156 
- Intel LGA-2011 (-3) 
- Intel LGA-2066 
- AMD Socket AM4

 

 

További információ

Anyag / Design / Color opció

Nikkel Plexi

Menet

G1 / 4

aljzatok

 

 

 
 

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.