Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu
Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

EKWB EK-KIT Classic RGB P240 (3831109819036)

#Szabadon bővíthető
Cikkszám: 82516 - Garancia: 2 év
EAN szám: 3831109819036
106.680 Ft
/db
(84.000 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Raktáron!
Szállítás: 1-2 munkanap
most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL lehet a Tied!
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 1.490 alkalommal tekintették meg!
Értékorientált, nagy teljesítményű RGB folyadékhűtő készlet alacsony zajkibocsátással, egy GPU blokkal való kibővíté ...
tovább olvasom

Értékorientált, nagy teljesítményű RGB folyadékhűtő készlet alacsony zajkibocsátással, egy GPU blokkal való kibővítése alkalmas, és lehetővé teszi a piacon lévő összes Intel vagy AMD CPU túlhajtását és hatékony hűtését. Az ATX-hez és a nagyobb házakhoz tervezett P-készletek nagyszerű módjai annak, hogy belépjünk az egyéni folyadékhűtés világába egy nagy teljesítményű hűtő megoldással, amely könnyen hűsít egy túlhajtott CPU-t és egy GPU-t.

 

A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az első egyéni vízhűtés összeállításához. Nem kell aggódni a kompatibilitási problémák miatt, hogy hiányzik valami, vagy idegeskrdni a megfelelő mennyiségű szerelvényről vagy csőhosszról. Továbbá, ez a készlet könnyen bővíthető egy GPU-blokkal a teljes rendszer hűtésére, de az EK azt ajánlja, hogy legalább egy 120 mm-es radiátort adjon hozzá az alacsonyabb hőmérséklet és a csendes rendszer eléréséhez. Ebben a készletben minden termék 4-pólusú 12V-os RGB aljzatot használ,  és kompatibilisek a nagy alaplapgyártók népszerű RGB szinkron technológiáival.

 

Ez a készlet a következő minőségi termékeinkből választott komponenseket tartalmazza:

EK-Supremacy Classic RGB - high-end, nikkelezett réz CPU vízblokk a modern Intel és AMD processzorok számára. Klasszikus, piactudatos kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az igényes felhasználók elvárásaihoz is.  A szerszám nélküli szerelőrendszer a kezdők számára is megkönnyíti a telepítést. Ez a blokk egy előre felépített Intel szerelőrendszerrel van ellátva, míg az AMD AM4 szerelőrendszer a csomagolásban van, és szükség esetén cserélni kell.

 

Az EK-CoolStream Classic PE 240 radiátor -  45 mm vastag kialakítás lehetővé teszi az alacsonyabb sűrűséget, miközben a megnövekedett vastagság miatt nagy hűtési potenciált biztosít. Az alacsonyabb fin sűrűség kevesebb ventilátorzajt generál, mivel kisebb sebességgel kell szellőztetni. Ez a 240 mm hosszú radiátor könnyen lehűtheti a túlhajtott CPU-t és egy GPU-t.  Az  EK-Vardar  120 mm es magas statikus nyomású ventilátorokhoz készült radiátorok optimálisak a maximális hőelvezetésre az egész ventilátor működési tartományban, így kivételes teljesítményt nyújtanak mind az alacsony, mind a magas légáramlás esetén.

 

EK-Vardar F4-120ER RGB (500-2200 ford./perc)  - nagynyomású számítógépes hűtőventilátor, melyet ragyogó RGB LED-ek gazdagítanak, elsősorban a legmagasabb teljesítményű számítógépes hűtőberendezésekhez tervezve és építve. Az EK-Vardar egyszerűen a legjobb választás a számítógépes radiátorok hűtésére, mivel páratlan teljesítményt nyújt a teljes működési tartományban.

 

EK-XRES 140 SPC A PWM Classic RGB (beleértve a szivattyút is) - egy értékorientált vízhűtő szivattyútartály kombó. Úgy tervezték, hogy csökkentsék a termelési költségeket, de még mindig kiváló minőségű hidraulikus teljesítményt kínálnak a legjobb áron. A PWM vezérlés lehetővé teszi a szivattyú sebességének automatikus beállítását a CPU hőmérsékletétől függően. Teljes teljesítménnyel igény szerint vagy suttogó csendes üzemmódban.

 

EK-DuraClear  - 2 méter magas minőségű átlátszó PVC-cső, garantáltan nem tartalmaz lágyítószerrel kapcsolatos problémákat.

 

EK-CryoFuel Clear koncentrátum (100ml) - Az  EK-CryoFuel Clear tiszta, nem toxikus hűtőközeg a szabadalmaztatott kémiai képlet alapján, amely megakadályozza a folyadékhűtő rendszerben lévő üledékek kialakulását. A 100 ml-es koncentrátumot 1: 9 arányban desztillált vízzel kell összekeverni, hogy 1 liter felhasználásra kész hűtőfolyadékot képezzen. 

 

 EK-STC Classic 10/13  -  nikkelezett sárgaréz szerelvények. Kiváló minőségű kivitelben az  EK-STC Classic  szerelvények esztétikailag vonzó és biztonságos opció az egyéni folyadék hűtőrendszeréhez. A nem tolakodó, minimalista megjelenés egyáltalán nem visel márkajelzést.

 

A készlet könnyen telepíthető, használható és karbantartható. A készlet minden eleme külön megvásárolható.

A komponensek többsége előzetesen össze van szerelve, ami gyors és egyszerű telepítési eljárást eredményez. A telepítés után ez a készlet egy teljes körű egyéni megoldás. További vízblokkokkal és komponensekkel, például további radiátorokkal vagy GPU blokkokkal bővíthető.


EK-KIT Classic RGB P240 vízhűtő készlet a következőket tartalmazza:
- Univerzális CPU vízblokk : EK-Supremacy Classic RGB - Nikkel + Plexi (termikus paszta) 

- Radiátor: EK-CoolStream Classic PE 240 (Dual) 
- Hűtőméret :  273 x 120 x 40mm (L x W x H)
- Hűtőventilátor: EK-Vardar F4-120ER RGB (500-2200 fordulat / perc) (2db) 
- Vízszivattyú-tartály kombó: EK-XRES 140 SPC PWM Classic RGB - Plexi szivattyú) 
- Csövek: EK-DuraClear 9,5 / 12,7mm  (3/8 '' - 1/2 '')  (2 méter) 
- Kompressziós szerelvények: EK-STC Classic 10/13  (3/8 '' - 1/2 '')  - G1 / 4 nikkel (6 db) 
- Hűtőfolyadék koncentrátum: EK-CryoFuel Tiszta rev.2 (100 ml; 1 liter hűtőközeghez) 
-  EK-UNI szivattyútartó (120 mm FAN)
- Y-kábelelosztó: EK-kábel Y-Splitter 2-utas ventilátor PWM (10cm) 
- EK PWM kábelhosszabbító 500mm 
-  EK-kábel szivattyú tesztadapter
- ATX áthidaló dugó 
- RGB 4-utas osztó kábel 
- 8 mm-es kulcs

 

 

Ez a vízhűtő készlet kompatibilis a következő CPU aljzatokkal:
- Intel LGA-1150/1151/1155/1156 
- Intel LGA-2011 (-3) 
- Intel LGA-2066 
- AMD Socket AM4

 

 

További információ

Anyag / Design / Color opció

Nikkel Plexi

Menet

G1 / 4

aljzatok

 

 

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.