Barion Pixel Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu


Hivatalos disztribútor

Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

EKWB EK-Loop D-RGB 2-Way Splitter Cable (3831109848050)

Cikkszám: 60729
EAN szám: 3831109848050
2.568 Ft
/db
(2.022 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Rendelésre beszerezzük

4-7 munkanap
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 124 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!
Az EK-Loop D-RGB Splitter Cable 2-Way lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár két digitálisan címezhető RGB terméket csat ...
tovább olvasom

Az EK-Loop D-RGB Splitter Cable 2-Way lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár két digitálisan címezhető RGB terméket csatlakoztassanak egyetlen D-RGB (címezhető) alaplaphoz vagy vezérlőfejhez, így szinkronizálhatják az összes D-RGB terméküket.

 

Szabványos, 3 tűs D-RGB headerekkel rendelkezik, és a hím-hím csatlakozótüskék is a csomagolásban találhatók. Az elosztó kábel bármely szabványos 3-tűs 5V-os D-RGB vezérlővel vagy az összes nagy alaplapgyártó népszerű RGB szinkronizálási technológiájával használható. A 3-tűs LED-csatlakozón lévő nyíljelölést a D-RGB (címezhető) fejléc +5V jelölésével kell összehangolni.


A LED-típus kompatibilitásról, a maximális teljesítményterhelésről és a LED-szalag megengedett maximális hosszáról az alaplapgyártó vagy az RGB-vezérlő gyártójának kézikönyvében tájékozódjon. Az EK D-RGB termékek energiafogyasztásának listáját a következő címen találja: https://www.ekwb.com/blog/ek-6-way-d-rgb-splitter-and-how-to-use-it/.


Műszaki és elektromos specifikációk:

- D-RGB csatlakozó klasszikus 3-tűs (+5V, adat, blokkolt, földelt)
- 3 pólusú D-RGB forrás fejléc két 3 pólusú D-RGB fejléchez
- Maximális teljes kábelhossz: 300 mm +/- 10 mm
- Osztott kábelek hossza: 135 mm +/- 5 mm
- Szín: Fekete


Tartalom: 1:

- EK-Loop D-RGB elosztó kábel 2-Way
- 3-tűs férfi és férfi csatlakozó (3db)


Kínában készült


KÉRLEEM MEGJEGYZÉS:

Kérjük, olvassa el az alaplap gyártójának kézikönyvét vagy az RGB-vezérlő gyártójának kézikönyvét a LED-típus kompatibilitás, a maximális teljesítményterhelés és a maximálisan megengedett LED-szalaghossz tekintetében.
A hím-hím 3 pólusú csatlakozók eltávolíthatók az elosztókábelről.
Az elosztókábel a 3 pólusú csatlakozón keresztül minden nagyobb alaplapgyártóval és mainstream RGB-vezérlővel kompatibilis.
A D-RGB hosszabbító kábel nem kompatibilis az NZXT HUE+ / HUE+ Advanced RGB vezérlőkkel!

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.


Hasonló termékeink