Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu
Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

EKWB EK-Quantum Reflection DK-05F Right D-RGB - Plexi (3831109827420)

Cikkszám: 53242 - Garancia: 2 év
EAN szám: 3831109827420
104.840 Ft
/db
(82.551 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Rendelésre
4-7 munkanap
most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL lehet a Tied!
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 20 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!

 

 
 
 
tovább olvasom

Az EK-Quantum Reflection DK-05F Left D-RGB egy egyedi tervezésű vízhűtő elosztó, amely tárolóként és hűtőfolyadék-irányító útként szolgál. Kifejezetten a Lian Li DK-05F asztal-házhoz tervezték. A ház jobb első részére van szerelve. Ennek a modellnek van egy tükrös megfelelője, amely ugyanannak az asztalnak a bal oldalára szerelhető.

 

Ez az elosztó lemez szivattyú nélkül érkezik, de az EK-Quantum EK-Quantum Reflection Uni 140 D5 PWM D-RGB- vel bővíthető . Mivel ez egy hűtőfolyadék-útválasztó megoldás, rengeteg porttal rendelkezik, konkrétan 26 db G1 / 4 "-es porttal. A portok úgy készülnek, hogy az egyenes csőveket és a lehető legkevesebb hajlítással tudjuk használni.

Ez a lemez a Lian Li asztahoz készült, különösen annak bal első oldalán, és az EK-CoolStream PE480 radiátorra szerelhető. Egy második radiátornak, amely ehhez csatlakozik, az EK-CoolStream XE360 vagy bármely kisebb EK-CoolStream radiátornak kell lennie.

Ezek a distro-plate-el biztosítják, hogy a csővezetés még könnyebb legyen, hozzáadott esztétikai előnyökkel. 26 port gondoskodik arról, hogy valóban kiválaszthassa azokat, amelyek illeszkednek az elképzeléshez, és könnyedén szerelhetjük össze a kőrt.

A címezhető D-RGB LED-szalag az egység teljes hosszában lefut, és egy fekete eloxált alumínium burkolat elrejti a nem kívánt LED-hotspotokat. A beépített címezhető LED-szalag 35 digitális LED-et tartalmaz, és az alaplap 5 V-os aljzatához csatlakozik. Kompatibilis az MSI MYSTIC LIGHT SYNC, az ASROCK POLYCHROME SYNC, az ASUS AURA SYNC és a GIGABYTE RGB FUSION 2 szoftverekkel is az összehangolt fényhatás érdekében.

 

Tartály:
- Méretek (Sz x M x M): 575 x 80 x 30 mm
- D-RGB LED-ek száma: 35
- D-RGB kábel hossza: 800 mm
- D-RGB csatlakozó szabványos 3 tűs (+ 5 V, adat, blokkolt, föld)

 

TArtalom:

- EK-Quantum Reflection DK-05F bal D-RGB
- 18x nikkelezett sárgaréz dugók
- 1x imbuszkulcs 2,5 mm
- Minden szükséges csavar és rögzítő konzol

 

 

 

 
 
 

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.