Barion Pixel Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu


Hivatalos disztribútor

Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig
Merlinhardver - Garancia

EKWB EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Acetal (3831109857670)

#Acetál
#Nikkel
#Intel CPU blokk
Cikkszám: 18432 - Garancia: 2 év
EAN szám: 3831109857670
47.445 Ft
/db
(37.358 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Rendelésre beszerezzük

4-7 munkanap
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 136 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!
A piac legnépszerűbb vizesblokkjának, az EK-Quantum Velocity-nek hosszú uralma után itt az ideje, hogy ismét feszegessük a határokat és lép ...
tovább olvasom

A piac legnépszerűbb vizesblokkjának, az EK-Quantum Velocity-nek hosszú uralma után itt az ideje, hogy ismét feszegessük a határokat és lépjünk a jövőbe. Lépjen be a következő generációs EK® Quantum Line vizesblokk - az EK-Quantum Velocity². A vizesblokk bemutatja az EK-Matrix7 kezdeményezést, egy olyan szabványt, ahol 7 mm-es lépésekkel kezelik a termékek magasságát és a portok közötti távolságot. Ez a termék aljzat-specifikus hűtőmotort használ, hogy minden platformon a legjobb teljesítményt és optimális áramlást biztosítsa alacsony korlátozásokkal. Három évvel az eredeti Velocity vizesblokk bevezetése után az EK hivatalosan is piacra dobja a Velocity² 1700-at, amelyet az Intel® LGA 1700 foglalatához és az Alder Lake sorozatú asztali processzorokhoz terveztek. Hamarosan további Velocity² CPU vizesblokkok is követik majd, amelyeket kifejezetten a piacon lévő egyes CPU foglalatokhoz és IHS geometriákhoz hangoltak.

 

Ez az új vizesblokk megtartotta a "Velocity" nevet, mert megőrizte a folyadékhűtés világában a reakcióképességet és a mozgékonyságot. A Velocity²-be beágyazva egy új generációs EK CPU vízblokk hűtőmotor található, amely foglalatspecifikus. Az Intel LGA 1700 foglalatú processzorok IHS és die elrendezéséhez igazított szerelési nyomás és hűtőlemez geometria kombinációját használják az alacsony hidraulikus áramláskorlátozás és a nagy teljesítmény elérése érdekében. Az esztergált talplemez precízen készült, hogy hatékonyan fedje az IHS-t és optimális nyomást gyakoroljon a die területére.

 

Az EK-Quantum Velocity²-t kívül-belül újratervezték. Egy új, szabadalmaztatott EK-Exact Mount rögzítési rendszert fejlesztettek ki egy könnyen kezelhető, de esztétikus rögzítési mechanizmus keresése során. Mindössze három darabból áll - a hátlapból, a rögzítőcsavarokból és magából a vizesblokkból. Hátulról van becsavarozva, ami lehetővé teszi a problémamentes és tiszta esztétikát anélkül, hogy a csavarok megzavarnák a forma harmóniáját. A rendszer a vizesblokk tetejébe rejtett, előfeszített rugókat használ, így a hüvelykujjas anyák néhány fordulatával a beszerelés befejeződik, és a CPU pontosan a szükséges rögzítési nyomást kapja.

 

A variációk esztétikai alapon készültek, és szinte semmilyen hatással nincsenek a teljesítményre. A talplemez a legmagasabb minőségű, 99,99%-os tisztaságú elektrolitikus rézből készül, precízen megmunkálva a lehető legjobb érintkezés és hőátadás érdekében, amelyet tovább nikkeleznek, kivéve a Réz + Acetál változatot, amely csupasz réz hideglemezt használ.

 

EK-Mátrix7

Az EK-Quantum Velocity² EK-Matrix7 tanúsítvánnyal rendelkező termék. Az EK-Matrix7 egy kényelmes termékraszter, amely új dimenziót ad a PC folyadékhűtéshez, ahol 7 mm-es lépésekkel kezeli a termékek magasságát és a portok közötti távolságot. Ez javítja a termékek összehangolását, és csökkenti a hurok tervezésével és a csövek hajlításával töltött időt. Termékeink aprólékos tervezésével a folyadékhűtéses PC építése egyszerűvé és szórakoztatóvá válik, akárcsak a játéktégláké.

 

Kompatibilitás

Az új EK-Quantum Velocity² sorozatú CPU vizesblokkok foglalatspecifikusak, csak az Intel LGA 1700 foglalatú és Alder Lake CPU-kkal kompatibilisek.

 

D-RGB kompatibilitás

Az EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 CPU vizesblokkok 6 D-RGB LED-del vannak felszerelve. Az átlátszó akril tetejű modellek teljesen megvilágítottak, míg a tömör tetejű opciók kifinomult fénysugarakkal vágnak át rajtuk. Kompatibilisek az összes népszerű, címezhető RGB szinkronizációs technológiával az összes nagy alaplapgyártótól. A 3-tűs D-RGB LED-csatlakozón található nyíljelölés a címezhető RGB-csatlakozó +5V jelölésével kell egy vonalban lennie.

 

 

Műszaki adatok:
- D-RGB kábel hossza: 50cm
- D-RGB csatlakozó 3-tűs 5V-os digitális LED csatlakozó (Pinout: +5V | Digital | Blocked | Ground)

 

CPU aljzat kompatibilitás: CPU aljzat:
- Intel LGA 1700

 

Tartalom:
- EK-Quantum Velocity² CPU vizesblokk
- Exact Mount univerzális CPU rögzítő mechanizmus
- EK-Velocity² hátlap
- 2,5 mm-es imbuszkulcs (HEX)
- Jetplate LGA 1700-hoz
- Hőzsír Thermal Grizzly Hydronaut (1g)

 

Made in Slovenia - Európa!

 

MEGJEGYZÉS!

Ezt a terméket NEM szabad felszerelni semmilyen alumínium alkatrésszel!
A nikkelezett vizesblokk károsodásának megelőzése érdekében a korrózió-, vízkő- és biológiai gátlókat tartalmazó, speciálisan kifejlesztett hűtőfolyadékok használata kötelező!
A 3-tűs LED-csatlakozón lévő nyíljelölést a D-RGB(A-RGB) csatlakozó+5V jelölésével kell összehangolni.

 


További információk

Menetek G1/4

 

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.