Barion Pixel Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu


Hivatalos disztribútor

Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

Laing DDC 3.25 18W 12V DC Pump (49119)

#Solo/Duo
#DDC
Cikkszám: 44876 - Garancia: 2 év
EAN szám: 4049469149673
28.575 Ft
/db
(22.500 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Raktáron!
Szállítás: 1-2 munkanap
-
+
KOSÁRBA RAKOM
ezt a terméket már 218 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!
Ez a szivattyú a világ első olyan szivattyúja, amelyet sorozatgyártású vízhűtéses munkaállomásokban használnak, és i ...
tovább olvasom

Ez a szivattyú a világ első olyan szivattyúja, amelyet sorozatgyártású vízhűtéses munkaállomásokban használnak, és ideális a processzorok és elektronikus alkatrészek vízhűtéséhez. Méretének és teljesítményének köszönhetően széleskörűen alkalmazható.
Ez az egyenáramú szivattyú egy elektronikusan kommutált gömbmotoros szivattyú, amelynek üzemideje 12 volton jóval több mint 50 000 óra. A gömbmotoros szivattyú egyetlen mozgó alkatrésze egy gömb alakú rotor/lapátkerék egység, amely egy rendkívül kemény, kopásálló kerámia csapágygolyón nyugszik.

 

Nincs hagyományos tengely, tengelycsapágyakkal és tengelytömítésekkel. A rotor/járókerék egység gömbcsapágyazása a kerámia csapágygolyón számos előnyt kínál: A csapágyjáték kialakulása - és ezáltal a zaj növekedése - az elv miatt nem lehetséges. A szivattyú ezért a teljes futási idő alatt csendes marad. A csapágy önbeálló. Közvetlenül a szivattyúzott folyadékkal kenik (tömítés nélküli szivattyú). Karbantartásra tehát nincs szükség. Mivel a rotor mindig mágnesesen a kívánt pozícióban van tartva, az apró szennyeződések nem jelentenek problémát. A szivattyú blokkolása általában nem lehetséges. Hosszabb állás után is biztonságos indítás történik. Az állandó mágneses rotor/rotorlapát egységet a környező állórész által generált mágneses mező hajtja.

 

Ez teljesen a rotor köré épül. A teljes szivattyú 38 mm-rel csak kevéssel magasabb, mint maga az állórész. Ezért könnyen illeszkedik minden szabványos PC, barebone és mini-PC házba. Külön mágneses pajzsra általában nincs szükség. A gömbmotor elve gazdaságos működést tesz lehetővé viszonylag nagy teljesítmény mellett. A feszültség változtatásával a DDC egyenáramú szivattyú széles teljesítménytartományban könnyen szabályozható. Minden nedvesített alkatrész teljesen korrózióálló.

 

Műszaki adatok:
Méretek: (SzxBxH) 90x62x38mm
Motorkialakítás: Elektronikusan kommutált gömbmotor
Névleges feszültség: 12 V DC egyenfeszültség
Névleges energiafogyasztás: 18Watt
Megengedett feszültségtartomány 6 és 13,2 Volt között
Fej 12V-on: 5,7m
max. szállítási sebesség: >900L/h
Szivattyúzási közegek: víz, víz/glikol keverékek*
Max. Rendszerhőmérséklet: 60°C
Nedves alkatrészek: Rozsdamentes acél 1.4571, PPS-GF40, EPDM O-gyűrűk, alumínium-oxid, kemény szén.
Csatlakozások: 2x 3/8" tömlőcsatlakozás (10 mm külső átmérőjű és 8 mm belső átmérőjű tömlőhöz)

 

Szállítási tartalma:
Laing DDC szivattyú 12V DDC 3.25 18W

 

Szivattyútacho: 3-tűs Molex csatlakozóval, mint szivattyútacho kimenet (alaplapokhoz vagy vezérlőegységekhez).

Megjegyzés: A szivattyú a legutolsó felülvizsgálat.

 

*FONTOS: Javasoljuk kenővízadalék (például AT Protect Plus vagy Innovatek Protect) használatát. A korróziógátló folyadék nem ajánlott.

 

FIGYELMEZTETÉS: A szivattyú teljesítménye miatt csak min. 1 hűtővel rendelkező hűtőkörben üzemeltethető. Terhelés nélküli működés esetén a szivattyú kiéghet.


Fontos: A Laing szivattyú elektronikája nem vízzel kompatibilis. A szivattyú beszerelésekor vagy módosításakor ügyeljen arra, hogy az elektronika ne érintkezzen vízzel. A Laing fedél cseréjekor győződjön meg arról, hogy az O-gyűrű megfelelően ül, és a Laing szivattyú tartályának feltöltésekor győződjön meg arról, hogy nem folyik ki víz. A nedves elektronika által okozott károkat a Laing nem téríti meg.

 

Miért van egy Swiftech és egy Laing változat? Vannak különbségek?

A válasz erre a kérdésre határozottan nem. Miért vannak különböző verziók? Itt a magyarázat: a Laing minden szivattyúját Magyarországon gyártja. Az egyik a tengerentúli piacra, a másik pedig a német és az európai piacra. Maguk a szivattyúk tehát teljesen azonosak. Az egyik Swiftech felirattal van ellátva, mivel ez az amerikai piac forgalmazója. A többi változat semleges fekete. A kedvezőbb Swiftechpumpen szerepel a szállítási terjedelem Entkoplungen, a Laing nem. Egyébként a szivattyú teljesítménye, áramlási sebessége stb. teljesen azonos.

 

Műszaki adatlap: Kérjük, kattintson ide!

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.