Merlinhardver
kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu
Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig

Mayhems Pastel Opaque V2 - Black 1000ml /MPBL1LTR/

#Fekete
#Használatra kész
Cikkszám: 23368
EAN szám: 5060681980294
7.767 Ft
/db
(6.116 Ft + ÁFA)
Termék elérhetősége:
Nem rendelhető!
Értesítőt kérek, mikor elérhető lesz!
ezt a terméket már 222 alkalommal tekintették meg!
Kedvenc termékeidet a Profilom Kedvenceim oldalon látod összegyűjtve!
Mayhem pasztell Átlátszatlan hűtőfolyadék V2 A Mayhem Pastel ™ Opaque Coolant ™ a világ legnépszerűbb és legkelendőbb hűtőfolyadéka a ...
tovább olvasom

Mayhem pasztell Átlátszatlan hűtőfolyadék V2

A Mayhem Pastel ™ Opaque Coolant ™ a világ legnépszerűbb és legkelendőbb hűtőfolyadéka a modern vízhűtés területén. Egyedülálló színváltozataikkal és kiemelkedő hűtési teljesítményükkel ezek a folyadékok világosan kitűnnek a versenytársaktól.
A Mayhems Pastel ™ sorozat sokféle különböző technológiát egyesít egy termékben: a festékektől a nanotechnológiáig és természetesen a Mayhem szokásos  varázslatig. Bizonyos biocidok használata megakadályozza a maradványok képződését és lerakódását, lehetővé téve körülbelül 3 éves élettartamot. Nincs más folyadék a piacon, amely ilyen sokáig tart és nagyon jól néz ki!

Jellemzők és előnyök

  • UV-sugárzást gátló természetes biocidok
  • Nem toxikus korróziós és kalcium-gátlókkal alkalmazzák a réz, sárgaréz, acél és nikkel védelmére. Tesztelve: ASTM D3306 és BS6580.
  • Rendkívül hosszú élettartam, meghaladja az összes többi jelenlegi hűtőfolyadékot
  • Alacsony toxicitás nyelés esetén, kevésbé mérgező, mint a propilénglikol
  • Fagyáspont -8 ° C-on
  • Jó áramlás a vízkő és a lerakódások megelőzésére
  • Forráspont 95 ° C-ig (nyomástól függően)
  • Száraz környezetben, 25 ° C-on, legfeljebb 5 évig tárolható
  • Gyártotta és palackozta Mayhems az Egyesült Királyságban

A Mayhem pasztelltermékeinek használata előtt:
A rendszert teljesen meg kell tisztítani, és nem maradhat kémiai maradék. Javasoljuk a  "Mayhems Blitz tisztítórendszert", hogy használat előtt tűntessen el minden maradékot az kőrből. A Mayhems pasztellje már tartalmaz biocideket és inhibitorokat.

Figyelem:  cink-oxidot tartalmaz. Ne öntse ezt a terméket a lefolyóba, mert ez károsítja a környezetet. A folyadékot biztonságos és megfelelő módon ártalmatlanítsa. Tárolja a palackot hideg, száraz helyen, gyermekektől és állatoktól elzárva. Lenyelés esetén NE szüntesse meg hányingert, kivéve, ha ezt egészségügyi szakember utasítja.

Megjegyzés:
Ez a termék nem alkalmas alumínium radiátorokhoz való felhasználásra! A Mayhem tesztei kimutatták, hogy számos probléma merülhet fel az alumínium radiátorok használatakor. Ezért az így felmerült károkért nem vállalunk felelősséget.

 

Vélemények

Vásároltál már termékünkből? Oszd meg Velünk véleményed, értékeld a terméket! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezz be oldalunkra, hiszen kizárólag profillal rendelkező, bejelentkezett felhasználónk írhat véleményt termékünkről. A bejelentkezést követően az alábbi fekete keretbe írhatod üzeneted. Kérjük, hogy figyelj arra, hogy szalonképes véleményt formálj. A vélemények mellett csillagokkal is értékelheted termékünket. Minél több csillagot adsz a termékre annál jobbra értékeled azt. Köszünjük, hogy véleményt formálsz és ezzel is hozzásegítesz minket, vásárlóinkat ahhoz, hogy átfogóbb képet kapjunk, kapjanak termékünkről.


Hasonló termékeink