Barion Pixel Merlinhardver
Kategóriák


Ügyfélszolgálat
+36 30 373 88 36
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

info@merlinhardver.hu


Hivatalos disztribútor

Bazár!
Időszakos akciók a készlet erejéig
Keresés
Könyvtár!
Mindenféle katalógus, segédlet és okosság..

Modding

Mi is az a pc modding?

Aki komolyan foglalkozik a számítástechnikával, biztosan hallott már a pc modding kifejezésről. A modding az angol modify, vagyis módosítani szóból ered. A pc modding a számítógépek (vagy programok, például játékszoftverek) módosítását jelenti, melynek célja egyrészt a nagyobb teljesítmény, másrészt pedig, hogy valamilyen extrém külsőt adjunk neki.

 

A nagyobb teljesítmény érdekében egy népszerű pc modding megoldás például a hűtés profi szintű megoldása, vagyis a vízhűtés. Másik kedvelt pc modding fajta a ház különböző fényekkel való felszerelése, de vannak kifejezetten erre a célra kifejlesztett festékek és matricák is. A számítógépek módosítására rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, csak a fantázia szabhat határt.

 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a pc modding területén, de kiemelten sokat foglalkozunk a hűtés kérdésével. Amennyiben ilyen jellegű kérdésed lenne vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress fel minket! Nézz körül termékeink között, válogass kedvedre, módosítsd úgy a számítógéped, ahogy senki más!

Kábel
Világítás
Gombok, kapcsolók
Alapanyagok
Festék, matrica
Csavarok
Zajszigetelő, rezgéscsillapító
Merlinhardver - Hírlevél
Iratkozz fel hírlevéllistánkra!
Értesülj azonnal a legjobb ajánlatokról és akciókról!Feliratkozom!