Barion Pixel Merlinhardver

1-milliós füst, egy Titan halála

2019-09-06

Ma remélhetőleg egy ,,tanulságos mesével” tudunk/fogunk szolgálni. Sajnos adott egy RTX Titan videokártya, ami a vizesblokk felszerelése után, nem adott képet. Ha minden jól megy a videó végére tisztázzuk, hogy hol a hiba. Ami viszont már most biztos, hogy ha bizonytalanok vagytok magatokban, ne álljatok neki otthon, inkább bízzátok hozzáértőkre!

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább