Merlinhardver

A Cooler Master bemutatja az új NR sorozatú házakat

2019-03-21

A Cooler Master bemutatja az új NR sorozatú házakat

 

Eindhoven, The Netherlands – A díjnyertes számítógép komponenseket gyártó Cooler Master, bemutatja az NR szériát, amely elsőként két taggal érkezik: a MasterBox NR400-al és a MasterBox NR600-al. Az NR sorozat a formát, a funkciót, a letisztult kialakítást és a kiváló teljesítményt ötvözi.

Két modell jelenik meg egyidőben, mindkettő más alaplap formátumot támogat. A kisebb MasterBox NR400 mATX, míg a nagyobb MasterBox NR600 ATX méretig támogatja az alaplapokat. Az NR sorozatban a légáramlási teljesítmény a legegyszerűbb és legletisztultabb formában jelenik meg. Az előlapon csak az eredeti N sorozatban már ikonikussá vált csík kap helyet. Megújul alkalmazott technológia amely időtálló formatervben kap helyet.

 

 

·       Minimál Stílusú Mesh Dizájn – Elegáns dizájn elemek és mesh az optimális hűtési teljesítményért.

·       Optimális Hűtési Teljesítmény – A teljes mesh előlap és a szellőző felső panel kiemelkedő hűtési lehetőséget biztosít.

·       Egységes Edzettüveg Oldallap – Az edzettüveg oldallapot a hátsó panelen található csavarok rögzítik, így az oldallap teljesen egységes felületű.

·       Fejhallgató Jack – Az egy darab 4 pólusú headset jack segítségével nincs szükség külön mikrofon és headset csatlakozókra.

·       Videókártya Támogatás 346mm (NR400) / 410mm (NR600) – Nagyvonalúan bánik a hellyel mindkét modell, így a legújabb videókártyák is könnyedén elhelyezhetők bennük.

·       Kábelmenedzsment – A kiváló minőségű, hosszabb gumírozott furatok, a hatalmas hely az alaplap mögött elég helyet biztosítanak a letisztult és egyszerű kábelmenedzsment megvalósítására.

 

Az NR sorozat külső minimalista stílusa a belső felépítés kiváló minőségét rejti magában. Az előlap egy egyrétegű perforált anyagból van, amely a megfelelő légáramlat elősegítése mellett porszűrőként is funkcionál. Hasonló perforált anyag található a MaserBox K500L-es és K500-as házakban is. Az edzettüveg oldallap teljesen egységes és beleolvad a tápegység takaróba és a ház vonalába.

 

 

A hűtési teljesítmény az NR sorozat lelke, amely a legkifinomultabb és legletisztultabb formában valósul meg. Elegendő hely áll rendelkezésre radiátor beszerelésre és a felső és első paneleken kimagasló szellőzés érhető el, így a legkényesebb komponensek is hatékonyan hűthetők. Az NR sorozat rácáfol a minimalista házakról alkotott elképzeléseknek, hiszen itt egy helyen jelenik meg az említett formavilág és a kiemelkedő teljesítmény.

 

Elérhetőség

A MasterBox NR400, NR600, várhatóan április végén jelenik meg a kereskedések polcain

 

 

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább