Merlinhardver

A Corsair is erősít a vízhűtések piacán

2018-09-25

A Corsair sem szeretne lemaradni a pc-folyadékhűtés piac egyre nagyobb tortájáról, és ki akarja venni a  saját szeletést is. Íme a Hydro X Series:

 

 

A hamarosan piacra érkező család első darabja a vadi új RTX20xx-es szériához készült VGA blokk.

Az elmaradhatatlan RGB mellett egy áramlásjelző is került a blokkba, ami szerintünk erősen véleményes, de kinek a pap....

 

 

 

Sokat még nem mutattak, de nektek hogy tetszik?

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább