Merlinhardver

ADATA legújabb ipari minőségű tároló és memóriatermékek

2019-03-29

2019. március 28., Tajpej, Tajvan - Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy bemutatja legújabb tároló megoldásait a 2019-es az ISC West kiállításon (Stand - 41008), amely az USA legnagyobb konvergált biztonsági iparági kiállítása. Az esemény április 10-12. között kerül megrendezésre a Las Vegas-i Sands Expo & Convention Központban. Az ADATA legújabb SLC, MLC és 3D NAND merevlemez-meghajtóinak (SSD), valamint különféle memóriakártyák, PCIe termékek és DDR4 2666 memóriamodulok bemutatására készül, amelyek ellenállnak a széles hőmérséklet-tartománynak és kénmentesítő technológiával vannak ellátva. Továbbá, az ADATA a legújabb hardvereken kívül bemutatja a legújabb adatvédelmi technológiáit és testreszabható felügyeleti alkalmazásait, valamint a Secure Erase szoftvert is.

 

Adatvédelmi technológiák

Az ADATA olyan adatvédelmi megoldásokat biztosít az ügyfelek részére, mint az írásvédelem, amely megakadályozza az adatok önkényes átíródását, valamint a Quick Erase és a Security Erase törlési technológiák lehetővé teszi az adatok időben történő törlését, ami csökkenti az adatlopás kockázatát. Továbbá, váratlan áramkimaradás esetén a Power Loss Protection (PLP) védi az adatokat az esetleges adatvesztéstől. Az új technológiák bevezetése elengedhetetlen a szerverek, adatközpontok, felügyeleti rendszerek és más alkalmazások számára egyaránt, amelyeknek hosszú ideig kell nagy mennyiségű adatot tárolniuk és feldolgozniuk.

Nagy sebességű és teljesítményű tároló megoldások

A Big Data és az IoT korszakában az SSD-nek nemcsak megbízhatónak és tartósnak kell lennie, hanem nagy teljesítményt és kapacitást is kell biztosítania az adat-intenzív alkalmazásokhoz, mint például az arcfelismerés, vagy a videókövetés. Az ADATA nagy teljesítményű és kapacitású SLC, MLC és 3D NAND SSD-k széles választékát kínálja, amelyek akár 2TB kapacitással is rendelkezhetnek az ISSS333 ipari minőségű 2.5" SSD-k esetében, vagy válaszhatunk 512 GB és 1TB kapacitással rendelkező M.2 és mSATA SSD-k között. Emellett az ADATA saját A+SLC technológiáját is felhasználja, amely lehetővé teszi a NAND Flash teljesítményének közelítését az SLC szabványokhoz, így biztosítva a nagy kapacitás, az optimális teljesítmény és a költséghatékonyság megfelelő egyensúlyát.

 

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább