Merlinhardver

ADATA Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s-os SSD

2019-02-25

2019. február 25., Tajpej, Tajvan - Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az ADATA Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s-os SSD-t. A következő generációs TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash és számos egyéb funkcióval rendelkező SU750 SSD-k kitűnő értéket képviselnek, valamint nagyszerű teljesítményt és kiváló megbízhatóságot nyújtanak a felhasználók számára.

A 3D NAND Flash alkalmazásával az Ultimate SU750 SSD-k nagyobb tárolási kapacitással rendelkeznek, 256 GB, 512 GB és 1 TB méterben kaphatók. Az SLC gyorsítótár használatával a meghajtók elérhetik az akár 550/520MB/s írási és olvalási sebességet a PC teljesítményének fokozása érdekében. A felhasználók így élvezhetik a várakozásmentes elérést a fájlok és betöltendő programok esetén. Az SU750 SSD-k mechanikai alkotóelemeket nem tartalmaznak, ezáltal rugalmasabbak, mint a merevlemezek, jobban ellenállnak a leejtésnek és a rezgésnek (1500G/ 0,5ms), így jobb adatvédelmet biztosítanak. Az SSD-k szintén csendesen működnek, illetve kevesebb energiát fogyasztanak, mint a merevlemezek.

 

 

Az LDPC (kis sűrűségű paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiájának támogatása lehetővé teszi az SU750 SSD-k számára, hogy észleljék és kijavítsák a hibákat az adatok integritásának biztosítása érdekében, ezáltal garantálva a hosszabb élettartamot. Az SU750 SSD megvásárlásával a felhasználók ingyenesen letölthetik az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility segédprogramokat. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SU750 SSD-k felügyeletét és kezelését a meghajtó állapotával, az elhasználódás szintjével és az élettartam információkkal kapcsolatban. A Migration Utility különösen előnyös azoknak a felhasználóknak, akik a HDD-ről az SSD-re váltanak, mivel biztosítja az adatok egyszerű és egyértelmű mentését, valamint átállítását, beleértve az operációs rendszert is.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább