Merlinhardver

ADATA XPG GAMMIX S11 Pro és SX6000 Lite SSD széria

2019-01-02

Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója ma két új gamer terméket jelentett be, az XPG GAMMIX S11 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-t és az SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-t, melyek továbbra is jól tükrözik a gyártó azon elképzelését, hogy olyan hardvereket kínáljon, amelyekkel segítenek a gamereknek kiamagasló játékteljesítményt elérni.   

 

 

XPG GAMMIX S11 Pro - Villámgyors, kivételesen alacsony működési hőmérséklet

A fejlett 3D NAND Flash alkalmazásával az XPG GAMMIX S11 Pro SSD-k nagyobb tárolókapacitást kínálnak, akár 256GB-tól 1TB-ig, ugyanakkor nagyobb hatékonyságot, masszív megbízhatóságot és magas TBW-t (garanciaidőn belül elviselt teljes írásmennyiség) biztosítanak a felhasználóknak. Az extra gyors PCIe Gen3x4 interfésszel és az NVMe 1.3 támogatással, intelligens SLC gyorsítótárazással és DRAM gyorsítótár pufferrel, az SSD olvasási és írási sebessége akár 3500 / 3000MB/s-ot is elérheti, emellett 390K/380K IOPS véletlenszerű elérését is képes garantálni. Akár bootolás, játék, akár nagy fájlok átvitele, az S11 Pro SSD-k gyorsan és hatékonyan működik. Az SSD-k szintén támogatják az LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító technológiát, hogy érzékeljék és javítsák a szélesebb körű adathibákat a pontosabb adatátvitel érdekében. Eközben az End-to-End Data Protection és a RAID Engine támogatás szavatolja az adatbiztonságot és javítja az átviteli stabilitást. Sőt, egy sportautó ihletésű hűtőbordát is kapott az S11 Pro SSD. Összehasonlítva a hűtőborda nélküli M.2 SSD-kkel, az S11 Pro SSD akár 10° C-kal is hűvösebb lehet, mely növeli a rendszer stabilitását.

 

XPG SX6000 Lite - Eljött az idő, hogy SATA-ról PCIe-re válts 

A régi SATA SSD-eket lecserélő felhasználóknak nincs jobb választás az XPG SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-knél. Az NVMe 1.3 támogatással, 3D NAND Flash chipekkel és akár 1 TB kapacitással is elérhető, az SSD-k kiváló upgradelési lehetőség. A HMB (Host Memory Buffer) és az SLC caching funkcióval akár 1800/1200MB/s olvasási és írási sebességet is elérhetünk, az akár 220K/200K IOPS mellett. Az GAMMIX S11 Pro SSD-khez hasonlóan, az SX6000 Lite SSD-k is LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító technológiát is alkalmazzák a nagyobb megbízhatóságú adatátvitel és hosszabb élettartam érdekében. Az SX6000 Lite SSD-k ideálisak notebookok, kis méretű asztali számítógépek és még ultrabookok számára is.

 

Az XPG GAMMIX S11 Pro és SX6000 Lite SSD-k pontos elérhetősége régiónként változhat.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább