Barion Pixel Merlinhardver

Alpenföhn Gletscherwasser 360 AIO - a legjobb a piacon?

2021-01-02

A gyártó régóta nem készített folyadékhűtést, a Wasser volt az utolsó, már jó pár éve

Az év végére viszont előállt valami újjal. A Gletscherwasser 240-360 AIO hűtéssel. Elérhetőek High Speed Wing Boost ventikkel is, ami komoly teljesítményt ígér

Küldtünk egy tesztdarabot a TFK-s srácoknak, és ők ki is próbálták Nektek

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább