Barion Pixel Merlinhardver

Alphacool Eisbaer vs Eisbaer LT - TFK video

2020-01-24

Megínáltuk a TFK-s srácokat két szinte azonos nevű, de mégis merőben más kompakt folyadékhűtéssel

És mi lett belőle?

 

Ismét két kompakt vízhűtő rendszer került tesztpadunkra. Alphacool Eisbaer és Alphacool Eisbaer LT. Hasonlóan csengő nevek de mégis két hűtésről van szó. Vajon mi a különbség kettejük között? Jobban teljesít a ráncfelvarrott, újabb kiadás mint elődje? Mennyit számít, hogy 25 vagy 30 mm-es radiátor kerül rendszerünkbe? Igyekszünk pontos válaszokat adni

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább