Merlinhardver

Alphacool Eiszapfen Laserfitting modderek számára

2019-05-16

Az Eiszapfen család tagja az új lézeres fitting, ami megkönnyíti a mérést és a pozicionálást a modderek számára

A legmagasabb pontosság elérése az Alphacool Eiszapfen Laserfitting-gel. Ez lehetővé teszi, hogy a beépítés során a távolságokat és furathelyeket a legnagyobb pontosságal tudjuk mérni a tökéletes vízhűtéses PC-n.

A G1 / 4 'hüvelykes menetnek köszönhetően az Alphacool Laserfitting minden szabványos alkatrésszel illeszkedik. A lézer megmutatja a helyet is a fúráshoz.

Csatlakoztasd közvetlenül a tápegységhez a 4-pólusú Molex csatlakozón keresztül. A tápegység számítógép nélküli indításához az Alphacool 24-pólusú ATX jumper csatlakozót biztosít.

Műszaki adatok

  • Méretek (DxH): 17 x 24 mm
  • Menet hossza: 5.5mm
  • Kábelhossz: 50 cm
  • Nettó tömeg: 45 g
  • Anyag: sárgaréz
  • Lézer: 1M osztály a DIN EN 60825-1 szerint

Tartalom

  •  Alphacool Eiszapfen Laserfitting 4-Pin Molex
  • ATX áthidaló dugó

 

 

A termék várhatóan a nyár végére érkezik az előzetes infók alapjánÍrd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább