Merlinhardver

Ambilight projekt

2018-01-11

Remek kis projekt érkezett. Mindez köszönhető egy régi, nagyon kedves ügyfelünknek. A projekt célja alapvetően egy 2 konfigurációt magába foglaló, asztalba épített közös vízhűtés volt.

A radiátorok, ventilátorok és a pumpa egy másik helységben - a fal mögött - található, így a zaj teljesen elszigetelhetővé vált. Az asztal teljesen egyedi tervezés és építés. Az eredmény a beépített géppel, hűtéssel, valamint az ambilight led háttérrel igazán nagyot üt.

Csakis gratulálni tudunk!

Íme a lenyűgöző eredmény:

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább