Merlinhardver

ASRock Steel Legend alaplapok

2019-01-29

2019 január 29., Tajpej, Tajvan - A vezető globális alaplapgyártó, az ASRock büszkén mutatja be az új ASRock Steel Legend alaplap sorozatát. Az ASRock Steel Legend alaplapjai a legigényesebb specifikációk és jellemzők köré épültek, hogy széles körű alapanyagokat és funkciókat biztosítsanak a stabil és megbízható teljesítmény érdekében. Az alaplapok a tömegből kiemelkednek a masszív és az extra nagy XXL alumínium hűtőbordákkal, I/O Armor-ral, PCI- E Steel Slot-tal és Polychrome Sync (vezérelhető RGB LED) világítással. A Sapphire Black PCB-én minden részletes információ nyomtatásra került, így rendkívül egyszerű a használata. Ezen tulajdonságok a mainstream felhasználók, a játékosok és a szakemberek számára stílusos munka-, valamint játékkörnyzetet bitosítanak. Ezenkívül az alaplapok támogatják a legújabb AMD Ryzen processzorokat, illetve a legjobb minőségű Nichicon arany kondenzátorok és a PCB-be integrált jelvédő által kiváló hangélményt nyújtanak.

 

 

Az ASRock sokat fejlesztett az optimális stabilitás és a védelem érdekében. Az ASRock Full Spike Protection minden USB-, audio- és LAN-porton keresztül védi a felhasználókat a Lightning / ESD károsodásoktól, ami biztonsággal töltheti el őket a Steel Legend alaplapok kihívásokkal teli környezetben való használatakor.

 

A Prémium 60 A-es fojtótekercs és a Nichicon 12K fekete kondenzátorok használata nem csak azt jelenti, hogy a B450 és a B450M Steel Legend továbbra is sziklaszilárd marad, függetlenül a feladattól, hanem a rendszer is stabil marad akár túlhúzás közben az extra teljesítményt biztosítása édekében, akár játék vagy professzionális tartalom készítésekor.

 

Az integrált AMD StoreMI támogatással a B450 Steel Legend alaplapja kiváló szintű tárolási teljesítményt biztosít, míg az AMD Crossfire™ támogatása lehetővé teszi a maximális grafikai teljesítményt kihasználását, amit a PCI-E Steel Slot garantál, így a grafikus kártyái szilárdan a foglalatban maradnak, anélkül, hogy bármilyen külső interferenciát szenvednének.

 

A B450 és a B450M Steel Legend a teljesítmény, a stabilitás és a védelmi igények kielégítése mellett készen áll, hogy támogassa a profi játékosokat vagy a kiváló minőségű 4K tartalom kedvelőit.

 

B450 Steel Legend

 

A B450 Steel Legend egy teljes funkcionalitású ATX alaplap, amely kompatibilis az első és második generációs AMD Ryzen™ processzorokkal, Radeon™ VEGA grafikus kártyával és az AM4-es aljzattal. Az alaplap egy teljes funkcionalitású I/O Armor-ral rendelkezik, amely HDMI és DisplayPort portokat tartalmaz a 4K videókhoz, amikor AMD Ryzen™ és Athlon™ processzorokat használják integrált Radeon™ RX Vega és Vega grafikus kártyával. Az ASRock egyedi M.2 foglalata védi és fokozza az M.2 SSD-k teljesítményét. Különböző (játék) perifériákhoz való csatlakoztatáshoz a B450 Steel Legend két USB 3.1 Gen2 (A típus, C típus), négy USB 3.1 Gen1 típusú A port és egy kombinált PS / 2 port USB 2.0 porttal rendelkezik, így a játékosok az örökölt perifériáikat is használhatják.

 

 

B450M Steel Legend

 

Ez a Micro ATX verzió ugyanolyan teljesítményt tesz lehetővé, mint a nagy testvére, de a B450M Steel Legend alaplapot a helyspecifikus építésekhez optimalizálták. A méretre összpontosítva dupla M.2 aljzatot tartalmaz, amelyek rugalmasak a DIY felhasználók számára. A stabil teljesítmény biztosított a prémium 60 A-es teljesítményű fojtótekercsek és a Nichicon fekete 12K kondenzátorok révén, valamint akár a DDR4 3533+ túlhúzott memóriát is támogatja. Nem számít a mérete, biztosan problémamentesek az ASRock Steel Legend alaplapok.

 

 

További információ a Steel Legend alaplapokról:
https://www.asrock.com/MB/AMD/B450%20Steel%20Legend/
https://www.asrock.com/MB/AMD/B450M%20Steel%20Legend/

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább