Merlinhardver

Az ADATA XPG megoldásai támogatják a Z490 platformot

2020-05-22

2020. május 22., Tajpej, Tajvan - Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: A 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette, hogy az XPG Overclocking Lab (XOCL) az MSI-vel közösen elérte az 5000 Mhz-es órajelet az Intel® legújabb Z490 platformján a SPECTRIX D50 és a D60G 32 GB RGB DDR4 memóriamodulokkal. Ez az eredmény nemcsak azt jelenti, hogy az XPG és az ADATA DRAM modulok támogatják az Intel® Z490 platformot, hanem képesek kihasználni a bennük rejlő teljesítményt is. Az XPG ezt a mérföldkövet egy Intel® Core™ i9-10900K processzor és egy MSI MEG Z490 gaming alaplap segítségével érte el. Az XPG a D60G-t és a D50-et hasonló végeredménnyel tesztelte a többi alaplapgyártó Z490 platformjain is.

 

 

XPG SPECTRIX D60G - Több RGB/mm2

A D60G nagyobb RGB területtel rendelkezik, mint bármelyik másik memóriamodul, ami a modul felületének több mint 60%-át teszi ki. A fénykibocsátó LED-ek területe extra széles a maximális hatás elérése érdekében, a hipnotizáló, többszínű áramlás-hatással kombinálva pedig a felhasználók büszkén mutathatják meg egyedi rendszerüket. A D60G egyedi avantgárd stílusa szintén figyelmet érdemel. A kialakítás az XPG-re jellemző egyedi X-alakjára alapoz, amelynek megjelenését a gyémántvágás ihlette.

XPG SPECTRIX D50 - Elegáns geometriai stílus RGB felülettel

Az XPG D50 tiszta és elegáns külsejét az egyszerű geometriai formák és háromszög alakú RGB panel határozza meg, amely tökéletesen illeszkedik a modul általános kialakításához. A felhasználók három RGB mód közül választhatnak – statikus, légzés és üstökös. A három mód mellett bekapcsolhatod a zene üzemmódot is, amely a kedvenc dallamaidhoz szinkronizálja a világítást.

 

 

Stabil, tartós és megbízható

A D60G és a D50 egyaránt kiváló minőségű chipekkel és fém hűtőbordával lettek felszerelve, hogy kiváló jel integritást, megbízhatóságot és stabilitást biztosítsanak a modulok élettartamának meghosszabbítása érdekében. Továbbá támogatják az Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0-át a gyors túlhajtásért és a nagyobb rendszerstabilitásért. ​​​​​​​

Az XOCL elkötelezett a memóriák teljesítménykorlátainak elérése mellett, 2018-ban pedig ez volt a legelső ilyen intézmény a DRAM gyártók körében. 2019 májusában az XOCL elérte az 5738MT/s-os frekvenciát a SPECTRIX D60G modulokkal, amellyel világrekordot döntöttek.

 
 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább