Merlinhardver

Az ASRock bemutatta a Phantom Gaming Szövetséget

2019-01-11

Az ASRock bemutatta a Phantom Gaming Szövetséget a Cooler Master és a TEAMGROUP együttműködésével a CES 2019-en

Phantom Gaming Edition PC ház, CPU hűtő, memória és SSD az egyedi gaming PC építőinek tervezve

 

 

2019. január 11., Tajpej, Tajvan - A vezető globális alaplap és grafikus kártya gyártó, az ASRock bejelentette a Cooler Master és a TEAMGROUP együttműködését, hogy bővítse globális jelenlétét a gaming PC termékkategóriákban. A három vezető PC-gyártó közösen mutatja be a Phantom Gaming PC házat, CPU hűtőt, memóriát és SSD-t a CES 2019-en, amit egyedi gaming PC építőknek terveztek.

 

Az ASRock folytatja a Phantom Gaming Szövetség partnereinek bővítését, mely esetében továbbra is fontosnak tartja az iparági normákon túli Phantom Gaming Edition termékek megfelelősségét, valamint a kompatibilitást az ASRock Polychrome RGB Sync szoftverrel, hogy kiváló játékélményt biztosítson a felhasználók számára.

 

Az első Phantom Gaming termékek:

Phantom Gaming Edition PC ház:
- Cooler Master MasterCase H500P Mesh Phantom Gaming Edition
- Cooler Master MasterBox K500 Phantom Gaming Edition

Phantom Gaming Edition CPU hűtő:
- Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB Phantom Gaming Edition 
- Cooler Master Hyper 212 RGB Phantom Gaming Edition

Phantom Gaming Edition memóriamodul:
- T-FORCE XCALIBUR Phantom Gaming RGB Memory Module

Phantom Gaming Edition SSD:
- T-FORCE DELTA Phantom Gaming RGB SSD (5V)

 

A Phantom Gaming PC ház, CPU hűtő, memória és SSD az Intel® Z390 Phantom Gaming sorozat alaplapjaival kerül bemutatásra, valamint a Phantom Gaming Radeon RX Vega / RX 500 sorozatú grafikus kártyákkal együtt a CES 2019 kiállítás keretein belül.

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább