Barion Pixel Merlinhardver

Az FSP bemutatta az új Hyper K PRO tápegységeket

2020-10-12

Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette a költséghatékony, kifejezetten az európai piacra tervezett Hyper K Pro sorozatú tápegységeket. A Hyper K Pro sorozat kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek jelentősen javítják a tápegység hatékonyságát és megbízhatóságát. A 120 mm-es ventilátornak köszönhetően kiváló hűtéssel rendelkezik, miközben csendes és stabil működést biztosít a felhasználók számára. Az optimális légáramlás érdekében a tápegység oldalán egy hatszögletű hálólemez is helyet kapott, ahol a keletkező meleg levegő könnyedén távozni tud.

 

 

Az FSP Hyper K Pro egy költséghatékony tápegység sorozat, amely három eltérő teljesítményű változatban kapható: HK-500 - 500W, HK-600 - 600W és HK700 - 700W. Az AC tápegységek aktív PFC áramkörrel rendelkeznek és megfelelnek a 62368 biztonsági előírásoknak, valamint az ATX12 v2.52 szabványnak. A HK-700 különlegessége a kisebb modellekkel ellentétben a dupla CPU tápcsatlakozásban rejlik, amely lehetővé teszi a tápegység használatát a modern, felső kategóriás gaming rendszerekben.

​​​​​​​

Legfőbb tulajdonságok:

  • 120 mm-es, hidraulikus csapágyas ventilátor a kitűnő légáramlás, az ultrahalk működés és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében
  • Magas minőségű, japánban készült elektrolit kondenzátorok a megbízható teljesítmény és működés érdekében
  • Erőteljes, +12V-os, egysínes kimenet a magas fogyasztású VGA-khoz
  • Hatszögletű hálólemez a jobb légáramlás és hűtés érdekében
  • Fekete szalagkábelek a könnyebb kábelvezetés érdekében
  • 80 PLUS® 230V EU White hitelesítés – akár 85%-os hatékonyság
  • Fejlett DC-DC modulos kialakítás
  • Teljes védelem: OCP/OVP/OPP/SCP

 

Az Hyper K Pro sorozat már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább