Merlinhardver

Az Inno3D iChill High Performance DDR4 RAM

2018-12-06

Az INNO3D úttörő a csúcsminőségű multimédiás komponensek terén, vezető gyártója számos újításnak, köztük a közelmúltban érkezett nagy teljesítményű iCHILL memória. Bevezetését a piac nagyon jól fogadta, köszönhetően az iCHILL memória sorozata által kínált különböző kapacitásoknak, beleértve a 4GB-16GB-ot 2400MHz-4000MHz-es sebességgel és az ultra-alacsony késleltetési idővel akár 15CL-ig.

 

Az INNO3D az elmúlt évtizedben az iCHILL sorozatot nagyon megdizájnolta a fejlesztő részlegben, ugyanazokat az elveket, bonyolultságokat és elkötelezettséget kívánta alkalmazni mint a VGA kártyákon már megszoktunk, a jéghideg hardver játék teljesítmény mellett. Az iCHILL memóriamodulok egyedülálló hűtőbordával vannak felszerelve, amely optimalizálja a rendszerteljesítményt a tökéletes  játékélmény érdekében, egy  extra finesszel a számítógéphez.

Az iCHILL memóriamoduljai tökéletesen illeszkednek bármelyik iCHILL grafikus kártyához, például az iCHILL X3 hűtőkhöz, az élénk RGB világítással. Az RGB LED-ek lenyűgöző intenzív árnyalatainak megjelenítése erőteljes vizuális élményt ad a gamereknek, akik készen állnak arra, hogy bevessék magukat, és íme "Brutal by Nature". Az RGB LED-eket a felhasználók hangolhatja a szíve vágya szerint minden olyan beállítástól kezdve, ami a legegyszerűbb egyszínű, de a legszínesebb verziók is kikisérketezhetőek, a lényeg hogy a géppel és ízlésünkkel passzoljon.

"Új korszakba kerültünk azzal, hogy nagyobb rendszerteljesítményt biztosítsunk a gamereknek és az igényes, nagy teljesítményre vágyó adrenalin junky-nak" - mondta Ken Wong, az INNO3D termékmenedzsere. "A memóriatermékeink éppúgy a brutális játékélményhez segítenek, mint a grafikai termékeink, és megpróbálják megfogni a gamer-világot a nagy teljesítményű és feltűnő tervezéssel".

A K + F évek lehetővé tették az INNO3D számára, hogy technológiai fejlesztéseket hajtson végre, folyamatosan törekszik a határok kitolására, és növeli szakértelmét a grafikus kártya iparágban. Elért az iCHILL-el egy olyan pontra, amely sztenderdet jelent a csúcsminőségű gamer és a design- megszállottak számára, akik kiváló teljesítményt és kiemelkedő hőmérséklet-szabályozást, valamint szuper csendes zajszintet akarnak elérni, de nem akarnak lemondani a dizájnról sem.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább