Barion Pixel Merlinhardver

Az XPG bemutatja a VENTO PRO 120 PWM ventilátort

2020-11-10

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátort. A Nidec-kel közösen tervezett XPG VENTO PRO 120 PWM az olyan játékosok és PC-rajongók számára készült, akik a leghatékonyabb hűtést szeretnék PC-jükben.

A Nidec híres Gentle Typhoon ventilátor kialakítása alapján készült XPG VENTO PRO 120 PWM magas, akár 3,15 mm H₂O értékű statikus nyomással rendelkezik és akár 75 CFM légáramlást is képes a toronyházakba eljuttatni, így kiváló kiegészítésként szolgál folyadékhűtéses rendszerekhez is.

„Gratulálunk az XPG-nek a VENTO PRO 120 PWM bemutatásához és különösen nagy öröm számunkra, hogy a ventilátor tervezésében nekünk is részünk volt.” - nyilatkozta Masayuki Mohri, a Nidec elnök-vezérigazgatója. „A Gentle Typhoon ventilátorok hihetetlen hűtési képességeivel együtt bízunk abban, hogy a játékosok és más felhasználók egyaránt örülni fognak az XPG VENTO PRO 120 PWM extrém teljesítményének.” 

Az XPG VENTO PRO 120 PWM egy 4 pin-es csatlakozóval rendelkezik, amely támogatja az impulzusszélesség-modulációt (PWM), így az alaplapi szoftver vezérlésével dinamikusan állítja be a ventilátor sebességét a zökkenőmentes ventilátorszabályzás érdekében. A kényelem és a modding képességek fokozása érdekében több VENTO PRO 120 PWM is összekapcsolható egymással úgy, hogy egyetlen nagy egységként működjenek.

Az XPG VENTO PRO 120 PWM nagy pontosságú, dupla soros, Japánban készült csapágyakkal lett felszerelve, amelyek segítségével ellenáll a nagy terhelésnek és a magas hőmérsékletnek. A csapágyak továbbá csendesebb működést is biztosítanak. A ventilátor lapátjait úgy tervezték, egy az emberi fül számára kevésbé zavaró zajt bocsásson ki. A rezgéscsillapító gumialátétek tovább csökkentik a zajszintet 28 dBA-re, amely a maximális 2150 RPM fordulatszámnál sem változik. Az innovatív ventilátormotor tervezés és az egyedi motorrögzítő mechanizmus - amely kettős rezgéscsillapítást és egy rugós műszert használ - tovább csökkenti a vibrációt.

A ventilátor MTTF (átlagos idő a meghibásodásig) besorolása 250 000 óra 25℃ esetén vagy 60 000 óra 60°C mellett, így ideális megoldást jelent a korlátozott hellyel és magasabb belső hőmérséklettel rendelkező összeállításokhoz egyaránt.

Az XPG VENTO 120 PRO PWM extra hosszú idejű, 5 éves garanciával rendelkezik.

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább