Merlinhardver

Az XPG bemutatta a SPECTRIX D50 Xtreme RGB ramot

2020-09-25

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG GAMMIX D50 Xtreme DDR4 RGB memóriamodult. Az akár 5000 Hz-es sebességet nyújtó XPG SPECTRIX D50 Xtreme nemcsak a teljesítményről szól, hanem a kialakításról is - szilárd felépítésű hűtőborda, elegáns geometriai formatervezés, káprázatos RGB világítás és lenyűgöző fényvisszaverő felület.

 

 

A kizárólag a legjobb minőségű chipekből és PCB-kből készített SPECTRIX D50 Xtreme maximális stabilitást, megbízhatóságot és akár 5000 MHz-es sebességet biztosít. Ezenfelül támogatja a legújabb Intel és AMD platformokat. A SPECTRIX D50 Xtreme kifejezetten stílusos a vésett geometriai vonalaknak, háromszög alakú RGB panelnek, valamint csiszolt és galvanizált, tükröződő felületnek köszönhetően. A SPECTRIX D50 Xtreme kettős kiszerelésben érkezik, modulonként 8 GB-os kapacitással és eltérő 4800 Mhz-es, valamint 5000 Mhz-es teljesítménnyel.

 

 

Az XPG RGB Sync alkalmazással vagy a nagyobb alaplap gyártók RGB szoftverével három RGB mód közül választhatsz - Statikus, Légzés és Üstökös. A három mód mellett bekapcsolhatod a Zene üzemmódot is, amely a kedvenc dallamaidhoz szinkronizálja a világítást. A SPECTRIX D50 Xtreme támogatja az Intel XMP 2.0-t a zökkenőmentes és stabil túlhajtás érdekében anélkül, hogy ezt BIOS-ban kellene beállítani. 

​​​​​​​

 

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az www.xpg.com oldalon.

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább