Barion Pixel Merlinhardver

Bemutatkozik EK-Quantum Torque Rotary Offsets család

2021-05-22

Az EKWB, a prémium vízhűtéses felszerelések gyártója a Quantum Torque szerelvénycsaládot forgatható eltolt adapter-szerelvényekkel bővíti. Az EK-Quantum Torque Rotary Offset olyan prémium kategóriás csatlakozók, amelyek G1/4″ portjai 3, 7 vagy 14 mm-es eltolással rendelkeznek. Forgó funkciójuk lehetővé teszi, hogy 360 fokban el tudjanak forogni egy adott tengely körül. Szűk helyeken történő csatlakozások közötti távolságtartásra vagy eltolásra, illetve a kemény csövek másik porthoz való tökéletes igazítására szolgálnak, hogy esztétikailag kellemesen egyenes csövek legyenek. Esztétikailag tökéletesen illeszkednek az EK-Quantum Torque sorozatú szerelvényekhez és adapterekhez.

 

EK-Quantum Torque Rotary Offsets ( Forgó eltolások)
Ez a forgó offset sorozat 12 különböző modellből áll, különböző kivitelekkel és offset méretekkel. Mindegyik CNC megmunkálással készült sárgarézből, kiváló minőségű EPDM O-gyűrűkkel a tömítéshez.
Három különböző eltolással készülnek:
- 3 mm
- 7 mm
- 14 mm

 

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finomhangolják az egyes adapterillesztésekkel az eltoláshoz szükséges távolságot. Emellett mindegyikük forgatható, hogy bármilyen szükséges szögben elhelyezhetők legyenek.

 

 

Nagyon hasznosak a keménycsövek tökéletes beállításánál a distro plate-hez az egyenes csőfutásokhoz, valamint szűk helyeken, ahol egy port eltolására van szükség egy akadály áthidalása érdekében. A rendelkezésre álló kivitelek a következők: Nikkel, fekete, fekete nikkel és szatén titán.

 

Verziók

EK-Quantum Torque Rotary Offset 3 – Nickel

EK-Quantum Torque Rotary Offset 3 – Black Nickel

EK-Quantum Torque Rotary Offset 3 – Black

EK-Quantum Torque Rotary Offset 3 – Satin Titanium

EK-Quantum Torque Rotary Offset 7 – Nickel

EK-Quantum Torque Rotary Offset 7 – Black Nickel

EK-Quantum Torque Rotary Offset 7 – Black

EK-Quantum Torque Rotary Offset 7 – Satin Titanium

EK-Quantum Torque Rotary Offset 14 – Nickel

EK-Quantum Torque Rotary Offset 14 – Black Nickel

 

Keresd webáruházunkban!

 

--- Merlinhardver ---
Kapcsolódó termékeink
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább