Merlinhardver

Bemutkozik az Alphacool Eissturm Tornado és Blizzard

2018-07-05

Aki már valaha is foglalkozott komplett nyitott rendszerű vízhűtés megépítésével, az tudja, hogy mekkora szívás lehet a folyamat – főleg, ha gyakorlatlanok vagyunk és az első rendszerünket építjük! Egy csomó részletre ügyelnünk kell és simán elronthatunk valamit, amit egészen biztos, hogy a pénztárcánk fog megsínyleni. Szerencsére manapság már vannak kiskapuk, így teljes egészében elkerülhetjük a nulláról építést, ha nyílt rendszerű vízhűtésre pályázunk. 

 

Nézzük is az egyik ilyen lehetőséget, az Alphacool Eissturm termékcsaláddját – és annak is a két legújabb tagját, a Blizzard-ot és a Tornado-t! Habár nem csak az Alphacool kínál ilyen szintű kiteket, azért tudni kell, hogy a Blizzard és a Tornado a gyártó legkorszerűbb komponenseiből áll! 

 

Az Alphacool Eissturm Tornado

 

A specifikációk megnézése után kijelenthetjük, hogy a Tornado-t a gyártó a komolyabb hűtést igénylő rendszerek részére szánta, mivel 60 mm vastag radiátorokkal és óriási tartállyal (Eisbecher) rendelkezik, ami simán szükséges lehet egy high-end rendszerbe. 

 

 

Az Alphacool Eissturm Blizzard

 

Úgy néz ki, hogy az Alphacool a Blizzard-dal a sokoldalúságot és a széleskörű felhasználhatóságot célozta meg. Standard 45 mm-es radiátorokkal és egy kompakt 5 ¼ "-es Eisfach tartállyal jön. Közös a két kitben a szerelvény és a blokkok típusa. Fontos még megemlíteni, hogy mindkét kit megtalálható különböző radiátorhosszúságokkal.

 

Ez a két vadiúj kit már nálunk is kapható, több változatban is. Kattints ide és vess egy pillantást az Eissturm termékcsaládra! Nem fogod megbánni. :)Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább