Merlinhardver

CINEBENCH 8 Core CPU világrekord - EVGA Z390 DARK

2018-12-06

A közelgő EVGA Z390 DARK az alaplap a világ legjobb overclocking alaplapja. Kell bizonyíték? Az EVGA Z390 DARK-ot nemrég a finn Overclocker, Juhani Luumi AKA LUUMI használta, és mindjárt egy vadonatúj CINEBENCH 8-Core CPU Világrekordot fel is állított vele. Az Intel Core i9-9900K, valamint az EVGA Z390 DARK alaplap és a folyékony nitrogénhűtés révén a LUUMI közel 7GHz-es órajelet volt képes kisajtolni aprocesszorból, és elérte a 3142 cb-os pontszámot. Egy új CINEBENCH 8-Core CPU világrekord!

Az EVGA Z390 DARK alaplapról

Az EVGA Z390 DARK az alaplapot az Intel Z390 lapkakészlet alapjaira épül. A Z390 DARK az ultra-megszállottak számára készül, akik a legújabb 9. generációs Intel 8-erõs CPU-kat minden eddiginél nagyobb teljesítményre akarják sarkallni. A Z390 DARK 17 fázisú VRM kialakítással rendelkezik, valamint két jobb oldali 8-pólusú EPS csatlakozóval is bír, amelyek maximális teljesítményt biztosítanak a túlhúzáshoz. Két SMT DIMM lehetővé teszi a nagy frekvenciájú és alacsony késleltetésű RAM túlhúzást. A 10 rétegű nyomtatott áramkörű lap több érzékelővel van ellátva, amelyek a Dual LED kijelzőkön is megjeleníthetők. A Z390 DARK Creative Audio-t tartalmaz EVGA NU Audio, két Intel Gigabit NIC, Mini Display Port, Power on Board / reset / CMOS gombokkal, PCIe ki/be kapcsolókkal, tripla BIOS támogatással és 8 intelligens ventilátor aljzattal. Végülis az alaplap csak annyira jó, mint a BIOS-a...

 

Nagyítható képgaléria:
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább