Barion Pixel Merlinhardver

DDR5 8118MT/s-os túlhajtott memória-órajel XPG memóriával

2021-10-08

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az XPG Overclocking Lab (XOCL) sikeresen túlhajtotta a márka legújabb DDR5 memóriamodulját egészen 8118 MT/s-os sebességig. Az XPG az első DRAM márka, amelynek sikerült elérnie ezt a mérföldkövet a legújabb DDR5 memóriamodullal. Ez az eredmény kiválóan bizonyítja az XPG szakértelmét és tapasztalatát a memóriamodulok teljes kihasználásának elérésében. A rekordot döntő mérföldkő egy DDR5 4800 MT/s sebességű memóriamodullal valósult meg.

Az XOCL elkötelezett a memóriák teljesítmény korlátainak elérése mellett, ráadásul 2018-ban ez volt a legelső ilyen intézmény a DRAM gyártók körében.

Az XPG még október során bemutatja a legújabb DDR5 memóriamodul megoldásait, amelyeket kifejezetten a játékosok a PC-rajongók, a túlhajtók és igényei alapján terveztek meg.  

 

 

OC 1. eredmény: 8118 MT/s

OC 2. eredmény: 8104 MT/s
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább