Barion Pixel Merlinhardver

EK-Loop Hard Tube 12/14/16mm előhajlított Akril cső kit

2021-05-14

Az EK® a prémium folyadékhűtéses alkatrészek gyártója újdonságként 90 fokban előre hajlított akrilcsöveket kínál, hogy segítse a folyadékhűtésben még kevésbé jártas építők munkáját, de a rutinos építők számára is nagyon hasznos, mivel ezáltal a rendszerek építéséhez szükséges idő lerövidül.

 

EK-Loop merev cső 12/14/16mm 0.8m előre hajlított 90° - Akril (6db)

Az előre hajlított csövek három külső átmérővel (OD) - 12mm, 14mm és 16mm - készülnek és a nagy többség által használt szabványos méretekkel rendelkeznek. Extrudált akril anyagból készülnek, amely üvegszerű tisztasággal büszkélkedhet, és rendkívül ellenálló a hővel szemben. Az akrilcsöveket nehezebb hajlítani, mint a PETG csöveket és nagyobb felületen, hosszabb ideig kell melegíteni, ami miatt kevésbé népszerű a keménycsőves rendszerek építői körében. Viszont az EK újonnan bevezetett, előre hajlított csöveivel már nem jelent nehézséget a hard tubing rendszer megépítése.

 

 

A hajlított cső 0,8 m (800 mm) hosszúságban kapható, és könnyen levágható és lerövidíthető a megfelelő hosszúságúra. A tömítés (O-gyűrű) sérülésének elkerülése érdekében mindenképp szükséges a frissen vágott cső széleit lekerekíteni.

 

 

A folyadékhűtésnél leggyakrabban a 90 fokban meghajlított csöveket alkalmazzák. Egy csomag hat darab 90 fokos előre hajlított akrilcsövet tartalmaz. Ezek a merev csövek arra szolgálnak, hogy a hozzájuk tartozó csőszerelvényekkel, akár push-in (HDP), akár kompressziós (HDC) szerelvényekkel használhatók legyenek.

 

-MERLINHARDVER-

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább