Barion Pixel Merlinhardver

Érkezik a Thermaltake Toughpower TF1 1550W Titanium

2021-07-13

Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a Toughpower TF1 1550W Titanium - TT Premium Edition tápegységének piaci megjelenését. A Toughpower TF1 1550W Titanium-ot a jobb túlhajtási környezet és a nagyobb stabilitás biztosítására tervezték. A tápegység oldalán található egy turbó ventilátor gomb, amely növeli a légáramlást és 2400± 10% RPM-re emeli a ventilátor sebességét, így a felhasználók extra hűtési teljesítményre tehetnek szert egyetlen gombnyomással. Továbbá a tápegység átmeneti válasza szigorú szabványoknak (2 V < 1%, 5 V < 3% és 3,3 V < 5%) felel meg, így garantálja az állandó kimenetet a terhelés változása esetén is, valamint elkerüli a kimeneti feszültség túlzott eltérését, amelyek alap esetben a komponensek későbbi meghibásodásához vezethetnek. Mindemellett a bekapcsolási áram erőssége sem haladja meg az 50 Ampert, így a tápegység alkatrészei nem szenvednek károsodást a túl nagy kimeneti energiától. A tápegység 12 V-os túláram-védelemmel is rendelkezik, hogy megakadályozza a merevlemezek károsodását és hibás működését. A tápegység mellé továbbá egy 24 pines jumper csatlakozót is mellékeltek, így képes áramellátást biztosítani a grafikus kártyáknak anélkül, hogy alaplaphoz kellene csatlakoztatni. Az jumper nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínál, hogy a felhasználók a az általuk kívánt módon konfigurálhassák rendszereiket.

 

 

Ha egy olyan tápegységet keresel, amely támogatja a túlhajtást, akkor a Toughpower TF1 1550W Titanium - TT Premium Edition jelenti számodra a legjobb választást.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Toughpower TF1 1550W Titanium - TT Premium Edition már elérhető a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek tíz éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az Toughpower TF1 1550W Titanium - TT Premium Edition sorozat naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

 

További részletek a Toughpower TF1 1550W Titanium - TT Premium Edition tápegységről:
https://www.thermaltake.com/toughpower-tf1-1550w-tt-premium-edition.html
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább