Barion Pixel Merlinhardver

Érkezik az új EK-Quantum Velocity² D-RGB – 1700 széria

2021-10-20

A piac legnépszerűbb vizesblokkjának, az EK-Quantum Velocity-nek hosszú uralma után itt az ideje, hogy ismét feszegessük a határokat és lépjünk a jövőbe. Lépjen be a következő generációs EK® Quantum Line vizesblokk - az EK-Quantum Velocity². A vizesblokk bemutatja az EK-Matrix7 kezdeményezést, egy olyan szabványt, ahol 7 mm-es lépésekkel kezelik a termékek magasságát és a portok közötti távolságot. Ez a termék aljzat-specifikus hűtőmotort használ, hogy minden platformon a legjobb teljesítményt és optimális áramlást biztosítsa alacsony korlátozásokkal. Három évvel az eredeti Velocity vizesblokk bevezetése után az EK hivatalosan is piacra dobja a Velocity² 1700-at, amelyet az Intel® LGA 1700 foglalatához és az Alder Lake sorozatú asztali processzorokhoz terveztek. Hamarosan további Velocity² CPU vizesblokkok is követik majd, amelyeket kifejezetten a piacon lévő egyes CPU foglalatokhoz és IHS geometriákhoz hangoltak.

 

 

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700

Ez az új vizesblokk megtartotta a "Velocity" nevet, mert megőrizte a folyadékhűtés világában a reakcióképességet és a mozgékonyságot. A Velocity²-be beágyazva egy új generációs EK CPU vízblokk hűtőmotor található, amely foglalatspecifikus. Az Intel LGA 1700 foglalatú processzorok IHS és die elrendezéséhez igazított szerelési nyomás és hűtőlemez geometria kombinációját használják az alacsony hidraulikus áramláskorlátozás és a nagy teljesítmény elérése érdekében. Az esztergált talplemez precízen készült, hogy hatékonyan fedje az IHS-t és optimális nyomást gyakoroljon a die területére.

 

 

Az EK-Quantum Velocity²-t kívül-belül újratervezték. Egy új, szabadalmaztatott EK-Exact Mount rögzítési rendszert fejlesztettek ki egy könnyen kezelhető, de esztétikus rögzítési mechanizmus keresése során. Mindössze három darabból áll - a hátlapból, a rögzítőcsavarokból és magából a vizesblokkból. Hátulról van becsavarozva, ami lehetővé teszi a problémamentes és tiszta esztétikát anélkül, hogy a csavarok megzavarnák a forma harmóniáját. A rendszer a vizesblokk tetejébe rejtett, előfeszített rugókat használ, így a hüvelykujjas anyák néhány fordulatával a beszerelés befejeződik, és a CPU pontosan a szükséges rögzítési nyomást kapja.

 

 

Az Alder Lake CPU-khoz készült LGA 1700-as változat 5 változatban készül:

- Nikkel + plexi

- Nikkel + Acetál

- Teljes nikkel

- Nikkel + szatén titán

- Réz + Acetál

 

 

Ezek a variációk esztétikai alapon készültek, és szinte semmilyen hatással nincsenek a teljesítményre. A talplemez a legmagasabb minőségű, 99,99%-os tisztaságú elektrolitikus rézből készül, precízen megmunkálva a lehető legjobb érintkezés és hőátadás érdekében, amelyet tovább nikkeleznek, kivéve a Réz + Acetál változatot, amely csupasz réz hideglemezt használ.

 

EK-Mátrix7

Az EK-Quantum Velocity² EK-Matrix7 tanúsítvánnyal rendelkező termék. Az EK-Matrix7 egy kényelmes termékraszter, amely új dimenziót ad a PC folyadékhűtéshez, ahol 7 mm-es lépésekkel kezeli a termékek magasságát és a portok közötti távolságot. Ez javítja a termékek összehangolását, és csökkenti a hurok tervezésével és a csövek hajlításával töltött időt. Termékeink aprólékos tervezésével a folyadékhűtéses PC építése egyszerűvé és szórakoztatóvá válik, akárcsak a játéktégláké.

 

Kompatibilitás

Az új EK-Quantum Velocity² sorozatú CPU vizesblokkok foglalatspecifikusak, csak az Intel LGA 1700 foglalatú és Alder Lake CPU-kkal kompatibilisek.

 

 

D-RGB kompatibilitás

Az EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 CPU vizesblokkok 6 D-RGB LED-del vannak felszerelve. Az átlátszó akril tetejű modellek teljesen megvilágítottak, míg a tömör tetejű opciók kifinomult fénysugarakkal vágnak át rajtuk. Kompatibilisek az összes népszerű, címezhető RGB szinkronizációs technológiával az összes nagy alaplapgyártótól. A 3-tűs D-RGB LED-csatlakozón található nyíljelölés a címezhető RGB-csatlakozó +5V jelölésével kell egy vonalban lennie.

 

 

Termékkódok:

3831109857663

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Plexi

3831109857670

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Acetal

3831109857687

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Full Nickel

3831109861639

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Copper + Acetal

3831109861646

EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Satin TitaniumÍrd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább