Merlinhardver

Érkező EKWB újdonságok - házak, disztro plate-ek

2019-11-04

EK-Quantum InWin 909EK - Silver Limited Edition

 

Ami a „CES legjobb építése” volt, ma valóság. Az EK-Quantum InWin 909EK ház egyedülálló és erősen módosított változat a nagyon népszerű high-end In Win 909 házból. Tartalmaz egy integrált elosztólemezt, amely alaplap-tálcaként is szolgál, és támogatja a kettős D5 szivattyúbeállítást és egy pár 120 mm-es quad (480 mm) radiátort. Ez valóban különlegessé teszi, mivel a piacon nincs hasonló ház. Az  EK-Quantum InWin 909EK korlátozott kiadású, és csak 200 darab készül!

Az  InWin 909EK tok az EK Quantum termékcsalád része, amely a formatervezés tökéletességét képviseli. Az egyedi "lebegő" alaplap tálca hűtőfolyadék-tartályként működik, több integrált kábelvezetési ponttal.

Az integrált distrólemez több ipari szabványú G1 / 4 "menetű bemeneti és kimeneti nyílással van felszerelve, és keménycsövek felszerelését teszi lehetővé, ahol a csöveknek csak kevés vagy semmilyen hajlítása nincs szüksége. Az ház akár két vastag 480 XE radiátort is képes támogatni. A (60 mm vastag) radiátorok két külön D5 szivattyú-rögzítő helyet tartalmaznak, és akár négy GPU-t is támogathatnak.

 

 

A ház műszaki specifikációi:
- Modell neve: InWin 909EK
- Méretek (szélesség x szélesség) :  000 x 000 x 000 mm
-  Szín: ezüst
-  edzett üveglap: Nem
- A tápegység kompatibilitása: ATX12V 200 mm-ig hosszig
- Alaplap Kompatibilitás: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Piacra érkezés 2020 január 6

 

EK-Classic InWin 303EK

Az EK-Classic InWin 303EK a népszerű In Win 303 ház  egyedi változata. Integrált disztro plate-tel rendelkezik, és ez valóban különlegessé teszi, mivel a piacon nincs hasonló termék. Ez az egyetlen tömeggyártású ház, amelyet kifejezetten újraterveztünk és átalakítottuk a nagy teljesítményű DDC szivattyúval ellátott hűtőfolyadék-elosztó lemez zökkenőmentes integrálására.

A 303 az InWin egyik legnépszerűbb ház, amely már jó ideje a piacon van. Ez egy bevált, érdekes ventilátor és radiátor elrendezési lehetőségekkel rendelkező ház. A 303EK-es verzió új szintre hozza ezt, miközben a ház megvásárlásával az ügyfél kap egy teljesen integrált hűtőfolyadék-tartályt és egy szivattyút elosztólap formájában. 

Az integrált distrólemezbe könnyű beszerelni a kemény csöveket, ahol a csövek csak kis mértékű meghajlítása szükséges. Valóban minden egyben megoldás, amely magában foglal egy szivattyút és tartályt, amely számos ipari szabványú G1 / 4 "menetes bemeneti és kimeneti nyílással van felszerelve. Egy CPU-t és legfeljebb két GPU-t és a tetején felszerelt radiátort képes támogatni.

A hűtőfolyadék-elosztó lemez kis alakú DDC 3.2 szivattyúval van felszerelve, amely óránként akár 1000 liter hűtőfolyadék áramlást képes biztosítani. A szivattyút 12 V-os Molex-csatlakozón keresztül hajtjuk meg, és a szivattyú sebessége az alaplaphoz vagy a vezérlőhöz csatlakoztatott szabványos PWM kábellel állítható be.

 

 

Műszaki specifikációi:


Modell neve: InWin 303EK
-  Méretek (Sz x H x H) :  215 x 487 x  480 mm
-  Szín: Fekete
-  Edzett üveglap: Igen
- A  tápegység kompatibilitása:  ATX12V  200 mm hosszúságig
-  Alaplap Kompatibilitás:  ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
-  GPU maximális hossza: 350 mm
-  GPU maximális szélessége: 160 mm

 

Ventilátor és hűtő kompatibilitás:
1 x 120 mm hátsó ventilátor / 120 mm hűtő
3 x 120 mm felső ventilátor / 360 mm SE vagy PE hűtő
3 x 120 mm alsó ventilátor   / 360 mm SE radiátor

 

A szivattyú műszaki adatai:
- Méretek (szélesség x magasság): 63 x 68 x 55 mm
- Motor: elektronikusan komutált golyóscsapágy motor
- névleges feszültség: 12 V DC
- energiafogyasztás: 18W
- maximális fejnyomás: 5,2 m-ig
- maximális áramlási sebesség: 1000 L / h-ig
- Maximális folyadék hőmérséklet: 60 ° C
- Anyagok: Rozsdamentes acél, PPS-GF40, EPDM O-gyűrűk, grafit
- Tápcsatlakozó: 4-tűs Molex- és 4-tűs PWM FAN-csatlakozó
- A Xylem eredeti modellneve: DDC-3.25 TPPWM4

 

 

EKWB EK-Quantum Kinetic FLT 120-240-360 akár D6 és DDC pumpával is

Az összes új Flat (FLT) sorozatú EK-Quantum Kinetic FLT és D5/DDC szivattyútartály-egység! Az új Kinetic kombinált egységek az EK Quantum termékcsalád részét képezik, és kifinomult, címezhető D-RGB világítási megoldással és valódi D5/DDC szivattyúval is érkeznek! Minden egység szabványos 120 mm-es ventilátor-rögzítő furatokkal rendelkezik, amelyek a telepítés során a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítják. A tartály összesen hat G1 / 4 “porttal van felszerelve, így a felhasználók megválaszthatják a folyadékhűtés optimális beállítását.

 

 

Az EK-Quantum Kinetic FLT D5/DDC sorozatú szivattyútartály-egységek valódi, Európában gyártott   szivattyúkkal vannak felszerelve, amelyek óránként akár 1500 liter áramlási sebességet tudnak biztosítani. Ezek az új FLT sorozatú kombóegységek három különböző méretben kaphatók: 120 mm, 240 mm és 360 mm.

 

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább