Merlinhardver

FSP bemutatja az új SFX DAGGER PRO 550/650W tápegységeit

2019-05-02

Az FSP, a világ egyik vezető tápegység gyártója örömmel jelenti be az új, egyelőre két tagból álló DAGGER PRO SFX termékcsaládot. Ez az új széria az FSP népszerű DAGGER sorozatának továbbfejlesztése, amely a hatékonyság, a felépítés és a csatlakozók tekintetében is előrelépést jelent. Az FSP által bemutatott két új tápegység a DAGGER PRO 550W és DAGGER PRO 650W. Mindkettő teljes mértékben megfelel az SFX12V V3.3 szabványnak, de könnyen beépíthetőek ATX házakba is. Köszönhetően moduláris és magas minőségű szalagkábeles felépítésüknek, biztosítják a kábelezés igényes megoldását is. A DAGGER PRO sorozat egyik jellegzetessége az egy darab, nagy teljesítményű 12 V-os ág használata, amely folyamatosan képes a legnagyobb igényű komponenseket is ellátni energiával, miközben az FSP saját MIA IC™ integrált áramköre és a DC-DC felépítés gondoskodik a biztonságról és hatékonyságról. Az energiahatékonyság területén mindkét modell megfelel a 80 Plus™ Gold tanúsítvány feltételeinek, félpasszív, 92 mm-es, golyóscsapágyazott ventilátoruknak köszönhetően pedig nagyon alacsony zajszinttel működnek, így kiválóan helytállnak minden, méretre és hangra érzékeny szituációban.

 

A moduláris dizájnnal tisztább gépbelső

Akár egy nagy teljesítményű játékgépet építünk, akár egy mini-ITX, ITX vagy MicroATX PC a cél, a DAGGER PRO 550W/650W moduláris kábelezése nagy segítségünkre lesz benne. Ezzel a megoldással csak azokat a vezetékeket kell használnunk, amelyekre valóban szükség van, így csökkenhet a házban feleslegesen helyet foglaló kábelek száma. A DAGGER PRO 550W és 650W között ezen a területen egyedül az utóbbinál megtalálható plusz egy 8 tűs CPU konnektor a különbség, ami lehetővé teszi a legújabb Z390-es alaplapok energiaellátását is. A 92 mm-es, ipari golyóscsapágyas ventilátorral szerelt DAGGER PRO tápok hűtése félpasszív üzemmódban dolgozik, ez garantálja a teljesen néma működést alacsonyabb terhelés mellett, illetve a nagyteljesítményű ventilátor hosszú élettartamát.

Kis méret, nagy teljesítmény

A DAGGER PRO 550W/650W egy darab nagyteljesítményű +12V-os ágat használ, ami garantálja a gaming alaplapok és videókártyák számára a maximális áramot nagy terhelés alatt, stabilitási gondok vagy az alkatrészek túlterhelése nélkül is. A DAGGER PRO tápegységek belsejében 100%-ban japán kondenzátorokat találunk, melyek az ember számára elviselhetetlen (100 °C feletti) körülmények között is stabilak maradnak és nagy teljesítményt nyújtanak. A DAGGER PRO DC-DC kialakítása és az FSP szabadalmaztatott MIA IC™ integrált áramköre garantálja a stabil áramleadást és a PC minden körülmények közötti biztonságos működését is a széles körű védelmi szolgáltatásaival. Az FSP, mint az innovációban élen járó gyártó, a jövőben további, már 80 Plus™ Platinum tanúsítvánnyal rendelkező SFX szabványú tápegységek kifejlesztését tervezi, amelyekkel jelentősen csökkenthető lesz a játékosok PC-inek energiafogyasztása.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább