Barion Pixel Merlinhardver

FSP tápegységek Intel PSDG ATX 3.0, PCIe 5.0 támogatással

2022-03-24

Az FSP tápegységei jelentős átalakításon estek át, hogy megfeleljenek az INTEL Power Design Guide (PSDG) ATX3.0 és PCIe 5.0 szabványok követelményeinek, amelyek nagyobb teljesítményt és stabilitást biztosítanak a megnövekedett energiaigényű rendszereknek. A hagyományos tápegységek esetén három 8 pines tápcsatlakozásra és egy adapterre van szükség a legújabb PCIe Gen 5.0 szabványú grafikus kártyák támogatásához. Az FSP ezt a problémát orvosolja népszerű tápegységeinek felújított változataival, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a piacon található összes hardverrel.

A frissített FSP Hydro G PRO 850W/1000W és a Hydro PTM PRO 850W/1000W/1200W sorozatú tápegységek támogatják a PCIe 5.0 CEM(12VHPWR) interfészt, valamint az ehhez szükséges 12+4 pin kiosztású csatlakozót. Az új csatlakozás akár 600 W-os teljesítmény leadására is képes, így ideális megoldást jelent a piac legújabb, nagy energiaigényű videokártyáihoz. A megbízhatóbb áramellátás mindemellett az esetleges túlhajtások stabilitását is jelentősen javítja.

A továbbfejlesztett tápegységek csomagolásán egy egyértelmű felirat jelzi a felhasználók számára az új szabvánnyal való kompatibilitást, így a vásárlók könnyedén meg tudják különböztetni a frissített verziót a régebbi modellektől. 

 

Az FSP fontosnak tartja, hogy megfeleljen a csúcskategóriás grafikus kártyák jelenlegi és jövőbeli igényeinek, valamint kiemelt céljának tartja a kiváló minőségű és stabil tápellátást biztosítását a piacon elérhető hardverek számára. Tapasztald meg a zökkenőmentes játékélményt az FSP világszerte elismert minőségi és tartós tápegységeivel!
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább