Barion Pixel Merlinhardver

GIGÁSZok csatája: Obsidian 1000d vs Enthoo Elite - VIDEO

2019-07-25

Folytatásos teleregényünk első része következik! Két prémium házat eresztettünk egymásnak a. Az első részben a Corsair üdvöskéjét nézzük meg kicsit jobban, az Obsidian 1000D-t. A maga 150.000 Ft-os árvával ez a ház sokkal olcsóbb, mint a második részben szereplő Enthoo Elite. Vajon nem csak árban van különbség, minőségben is? Maradjatok velünk, a második részben kiderül! 

 

Első rész: Corsair Obsidian 1000D

 

 

Második rész: Phanteks Enthoo Elite

 

Hmarosan....

 

Harmadik rész: Konklúzió---de van?Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább