Merlinhardver

Hangvezérléses RGB csoda a Thermaltake-től!

2018-04-11

A Thermaltake ismét kitett magáért, ugyanis nemrég megjelentette a legújabb szabadalmát, a TT RGB PLUS Ecosystem-et, amivel a lelkes modderek nem csak, hogy szinkronizálni tudják az ezer színben pompázó Thermaltake termékeiket, de akár hangvezérléssel is irányíthatják az egész TT ökoszisztémájukat. A hangvezérlés a TT RGB PLUS applikáción keresztül történik, ami elérhető mind PC-re, mind iOS-re és Android-ra is.

 

A legjobb, hogy az RGB PLUS ökoszisztéma meglepő módon rengeteg Thermaltake termékkel kompatibilis – a hűtéstől kezdve a tápegységeken át a fejhallgatókig. Ami azonban igazán meglepett minket, hogy sok olyan TT terméket is integrálhatunk a rendszerbe, ami jóval az RGB Plus megjelenése előtt jött ki. Az egyértelműség érdekében a gyártó minden kompatibilis termékét ellátta az RGB Plus logóval.

 

A hangvezérlésről

 

A telefonos applikációval irányítható a világítás, változtatható a ventilátorok sebessége és még fellelhető egy csomó menő feature, amiket egy gombnyomással vagy igény szerint a hangunkkal vezérelhetünk.

 

Az app aktiválásához nincs más dolgunk, mint annyit mondanunk, hogy „Hello TT” – mint a Google-nél –, majd különböző parancsokkal vezérelhetjük a funkciókat, mint például a világítás típusa, a ventilátorok sebessége, de még magát a világítást is teljesen személyre szabhatjuk hangvezérléssel.

 

Mit tud az RGB Plus szoftver?

 

A TT RGB Plus programmal tulajdonképpen egy helyről vezérelhetjük az összes Thermaltake termékünk világítását. A LED világításokat szinkronizálni tudjuk, és kedvünkre válogathatunk a tízféle világítás közül. Van teljes, egyszínű kivilágítás, BPM-hez vagy CPU hőmérséklethez szinkronizált világítás, RGB-spektrum világítás, színátmenet, pulzálás, körbe-körbe villogás, sima villogás, oda-vissza villogás és hullámzás. Az alapokon kívül a szoftverrel vezérelhetjük még a ventilátoraink sebességét és beállíthatjuk a rendszerértesítéseket is.

 

Mondtuk már, hogy hamarosan hozzánk is érkezik egy jó nagy adag RGB Plus termék? Rendelj elő Nálunk Te is és tapasztald meg, hogy milyen, amikor a moddolt PC-d varázsszóra válik színkavalkáddá vagy ütemre szinkronizált BPM-trackerré!
Kapcsolódó termékeink
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább