Merlinhardver

Jonsbo NC-1 RGB RAM hűtés

2018-02-09

Mivel a tavalyi év RGB hullámai idén is tovább csapnak, had mutassunk Nektek egy érdekességet a Jonsbo-tól.

RGB ledessé teheted az eddig árván és sötétben figyelő moduljaidat, és felülhet a szerény memória is az RGB LED divathullámaira.

 

Shop:

Jonsbo NC-1 RGB memória hűtés - fekete /NC-1B/ és

Jonsbo NC-1 RGB memória hűtés - piros /NC-1R/Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább