Merlinhardver

Lian Li O11 Dynamic Aorus Amber Distro build

2020-06-18

Ebben a munkában nem a tervezés volt a nehéz, ezt a gyártó megtette. A distro plate megkönnyíti ezt a részt, de nagyon fontos, hogy teljesen egyforma hajlításokat készítsünk, mert ellenkező esetben a végeredmény lehangoló lehet. A VGA most kimaradt, de hamarosan sorra kerül. A CPU egy delidet is kapott, ha már víz van rajta.

Ház: Lian Li O11 Dynamic
Hűtés: EKWB, EK-Classic Distro Plate Front PC-O11D D-RGB + SPC PWM pumpa, EKWB Classic fittingek és adapterek, valamint EKWB EK-Velocity - Copper + Acetal cpu blokk. A radiátor és csövek is az EKWB-től származnak, így már az Amber Orange folyadék is természetesen EKWB


A radiátort be quiet! Silent Wings 2 ventik szellőztetik

 

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább