Merlinhardver

Lignum: Wooden Line az EKWB új, prémium szériája

2019-05-27

EK-Lignum Line

Az EK Water Blocks alapítója és tulajdonosa, Edvard König, egy új száriát mutatott be az EK Lignum sorozat képébenben.

 

 

Edvard König nagyon fiatal korában felfedezte az ácsmunkát, és karrierjét egy ilyen műhelyben kezdte. Ez a tudás és lelkesedés végül oda vezetett, hogy elkezdje megtervezni és gyártani a mai napig ismert vízblokkokat. Csak idő kérdése volt, hogy mikor ez a két útja mikor fog találkozni, és születik valami igazán csodálatos.

 

 

Az EK Lignum, az EK termékek prémium kiadása, amit Edvard König faipari és a modern számítógépes technológiák iránti szeretete ihlett. A legmodernebb természetes anyag és a korszerű, csúcsminőségű hűtő megoldások tökéletes szimbiózisa. Egy páratlan példa arra, hogy a számítógép hogyan tükrözi az életmódodat. Az EK Lignum és a fából készült elegáns, de természet közeli megjelenése  egy természetese melegségérzetet adhat otthonodban, miközben hűvös és csendes marad a számítógép a maximális teljesítmény mellett is.

 

 

A széria csakis merevcsöves fittingekkel kerül egyenlőre piacra, a VGA blokk pedig az Nvidia RTX 2080 TI széria darabjait támogatja, a részletekről tájékozódj oldalunkon! A processzorblokk az új Velocity sorozat hűtőblokk alapjain nyugszik, szintén diófa borítással.

A galéria képein is látszik, hogy nincs két egyforma megjelenésű alkatrész, a fa mintázata, erezete mindeny egyes darabnak egyediséget ad

Keresd shopunkban a Wooden-Line szériát is

 

Gyári szám

Megnevezés

3831109817223

EK-CPU Lignum - Walnut

3831109817230

EK-FC RTX 2080 Ti Lignum - Walnut

3831109818794

EK-HTC Lignum 12mm - Walnut

 

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább