Merlinhardver

Megérkezett az ASRock X399 Phantom Gaming 6

2018-11-29

A vezető globális alaplapgyártó, az ASRock, bemutatta az X399 Phantom Gaming 6-ot, amely az AMD Ryzen™ Threadrippper™ (Socket TR4) processzorokhoz készült népszerű Phantom Gaming sorozatának legújabb tagja. Az ASRock X399 Phantom Gaming 6 kombinálja a prémium komponenseket, a nagy teljesítményű gamer-centrikus szolgáltatásokat és a feltűnő, kihívó formatervezést, így kiváló ár-érték arányú alaplap az AMD Ryzen™ Threadripper™ X sorozatú processzorokhoz, a játékosok pedig biztosak lehetnek abban, hominden csatát megfognak nyerni. 

 

Phantom Gaming 2.5Gbps Ethernet

A leggyorsabb, alacsony késleltetésű hálózatok használata kulcsfontosságú a győzelemhez minden játéknál, ami az intelligens Phantom Gaming 2.5Gbps-es Ethernet kapcsolatot minden gamernek kötelező hardverré teszi. A szabványos Gigabites Ethernet teljesítményének 2,5-szeresére képes, az egyre modernebb otthoni hálózatokhoz, streameléshez, tartalom előállításhoz, vagy online játékok igényei szerint készült, miközben továbbra is használni tudjuk a már meglévő kábeleinket. Az ASRock Phantom Gaming hálózati szoftvere olyan intelligenciát biztosít, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan felgyorsítsa a kritikus játék-hálózati forgalmat a többi adat előtt, biztosítva az akadásmentes játék teljesítményét,amely a gamerek számára jelentős versenyelőnyt biztosít.

 

Mivel az M.2 NVMe SSD-k egyre vonzóbbá válnak a megfizethetőségük, kapacitásuk és teljesítményük révén, az X399 Phantom Gaming 6 három Ultra M.2 csatlakozót és egy teljes hosszúságú,22110 (110 mm) slotot kínál hűtőbordával, így a nagy teljesítményű M .2 Az SSD-k mindig teljes kapacitással működhetnek teljesítménycsökkenés nélkül,ugyanakkor megőrzik a hosszú távon a komponens élettartamát. 

 

Gamereknek, rajongóknak és nagy teljesítményű felhasználóknak

Az X399 Phantom Gaming 6 célja,hogy megfeleljen a profi gamereknek, akik a legjobb ár-érték arányú terméket keresik. A Polychrome SYNC színes RGB LED világítás mind a 3-pólusú egyedileg vezérelhető RGB fényeket, mind a hagyományos 4 tűs RGB LED csatlakozókat kezeli, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az RGB csíkok közvetlenül, az alaplapra történő csatlakoztatását, és a hozzá biztosított alkalmazással szinkronizálhatják világítási rendszereiket.

 

A bőséges USB portok között két USB3.1 Gen 2 (A és C típusú) port biztosítja a leggyorsabb csatlakoztatást, a valóban magával ragadó Creative Sound Blaster Cinema 5 hangja soha nem hallott mértékű, realisztikus audió, és kiváló akusztikai élményt nyújt, így az ASRockX399 A Phantom Gaming 6 a legjobb, általánosan is felhasználható alaplap az AMDRyzen™ Threadripper™ X sorozatú processzorokhoz, melyet a gamerek, a teljesítményorientált felhasználók, valamint az ésszerű megoldásokat keresőknek is szívesen ajánlunk. 

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább