Barion Pixel Merlinhardver

Megjelentek az ADATA DDR5-4800 memóriamoduljai

2021-10-13

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA DDR5-4800 memóriamodulok megjelenését. A következő generációs DDR5 megoldás sebessége elérheti a 4800 MT/s értéket is és egyetlen modul akár 32 GB kapacitással is rendelkezhet. Az ADATA hat népszerű alaplapmárkával dolgozott együtt, beleértve az AORUS-t, az ASROCK-ot, az ASUS-t, a GIGABYTE-ot, az MSI-t és a ROG-ot, hogy ezzel is biztosítsa az optimális teljesítményt és kompatibilitást az alaplapok széles választékán.

 

 

„A kiváló kutatási és fejlesztési képességeink, valamint a világ vezető alaplapgyártóival való szoros partnerségünk révén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy új generációs teljesítményt, nagyobb kapacitást és stabilitást biztosító memóriamodulokat kínáljunk a felhasználók számára.” - nyilatkozta Nick Dai, az ADATA DRAM termékekért felelős vezetője. „Az elkövetkező hónapokban folytatjuk a DDR5 termékeink változatos sorozatának bevezetését, hogy megfeleljünk az alkotók, a játékosok és további más felhasználók különböző igényeinek.”

Jobb sebesség, nagyobb kapacitás és stabilitás

Tekintettel arra, hogy az utóbbi évek során a felhasználók egyre több processzormagot használnak és jelentősen megnövekedett az elérhető sávszélesség is, a nagyobb teljesítményű memóriamodulok döntő fontosságúnak számítanak az 5G, az IoT és a WiFi 6 korában. Az előző generációs memóriamodulokhoz képest a DDR5 lehetővé teszi, hogy minden CPU mag nagyobb sávszélességet kapjon, ami jelentősen javítja a számítógép összteljesítményét. Az ADATA DDR5-4800 órajele elérheti az akár 4800 MHz-et, emellett egyaránt elérhetők 8, 16 vagy 32 GB-os változatokban is a kiváló teljesítmény és a nagy kapacitás érdekében. Ezenkívül az új megoldás a hibajavító kód technológiát (ECC) és a beépített energiagazdálkodási integrált áramkört (PMIC) is támogatja a pontos adatátvitel és az energiahatékonyság javítása érdekében. 

 

 

Az optimális teljesítmény és kompatibilitás  

Az INTEL 12. generációs platformja október végén lehetővé fogja tenni a felhasználók számára a DDR5 memóriamodulok használatát, emellett az ADATA szorosan együttműködött a vezető alaplapmárkákkal, beleértve az AORUS-t, az ASRock-ot, az ASUS-t, a GIGABYTE-ot, az MSI-t és a ROG-ot a széleskörű kompatibilitás és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. A DDR5-4800 memóriamodulok egyaránt elérhetők egyetlen 8, 16 és 32 GB-os modellként, vagy 2x 8, 16 és 32 GB-os kiszerelésben is. A SO-DIMM változatok az utolsó negyedév folyamán fognak megérkezni, amelyek megfelelnek a laptop felhasználók igényeinek is.

Kimagasló minőség és megbízhatóság

Az ADATA DDR5-4800 memóriamodulok kiváló minőségű chipekből készülnek és szigorú tesztelési eljárásokon esnek át, hogy a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtsák, valamint megfeleljenek a JEDEC és az RoHS szabványoknak. Mindemellett a memóriamodulok élettartam garanciával rendelkeznek.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább