Merlinhardver

MYSTIC FOG - ÚJ CRYOFUEL HŰTŐFOLYADÉK ÉLÉNK DRGB EFFEKTEK

2020-09-25

Az EK®, a vezető számítógépes hűtési megoldások szállítója egy vadonatúj RGB-központú hűtőfolyadékot dobott piacra, amely egy új képleten alapul, hosszan tartó stabilitással és élénk címezhető D-RGB reaktivitással. A hűtőfolyadékot úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb fénydiszperziót juttassa el a különféle számítógépes folyadékhűtési termékekhez, és az EK-CryoFuel Mystic Fog nevet kapta . A hűtőfolyadék már kapható Limited Edition palackokban.

 

 

EK-CryoFuel misztikus köd

Az új hűtőfolyadék mindent tartalmaz, amelyre a csúcskategóriás folyadékhűtési rendszernek szüksége van a hatékony hőteljesítmény érdekében és a szükséges blokkok védelme érdekében. Magában hordozza az alapvető szinergikus korróziógátlókat és biológiai inhibitorokat, elősegítve a folyadékhűtési termékek magas hőhatékonyságát, valamint hosszú és biztonságos működési idejét.

 

 

Számtalan órányi házon belüli és harmadik fél általi valós forgatókönyv-teszteléssel az EK-CryoFuel Mystic Fog az egyik kémiailag legstabilabb hűtőfolyadék, amely a lehető legjobb teljesítményt és hőhatásfokot nyújtja a rajongóknak. Az új hűtőfolyadék-formula legfontosabb jellemzője a szuszpendált részecskék és a tiszta hűtőközeg-alap tökéletes aránya, ami a hűtőfolyadék egyedülálló képességét biztosítja a fény eloszlásában. Ez biztosítja a lehető legjobb alapot az élénk címezhető D-RGB effektusokhoz bármely folyadékhűtési rendszerben.

 

 

A Mystic Fog hűtőfolyadék nem ül le a hűtőkör hosszú órás inaktivitása után sem. Kifejezetten számítógépes folyadékhűtési rendszerekhez tervezték, az EK-CryoFuel 2 éves eltarthatóságot kínál a palackozás napjától számítva. Az EK-CryoFuel Mystic Fog legjobb fénydiszperziós hatásainak elérése érdekében ajánlott félévente cserélni a hűtőfolyadékot. 

 

 

Mint minden EK-CryoFuel hűtőfolyadék, előkeverékként (1000 ml) és koncentrátumként (250 ml) kerül forgalomba. Ez is biológiailag lebontható (90% 10 nap alatt), nem marad a környezetben és nem halmozódik fel.

 

 

Az EK-CryoFuel szinergikus korróziógátló anyagokat tartalmaz a számítógépes folyadékhűtési rendszerekben általában előforduló fémek védelmére. A BS5117 (ASTM D1384) szabványnak megfelelően tesztelték, és megállapították, hogy megfelel a réz, a sárgaréz és a rozsdamentes acél korróziós normáinak. Tartalmaz továbbá skálát és biológiai inhibitorokat a szennyeződések megelőzése érdekében, ezáltal elősegítve a hosszú élettartamot és a magas hőhatékonyságot a legjobb érték / teljesítmény arány érdekében.

 

 

 

 


Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább