Merlinhardver

Patriot Memory márkaismertető

2020-01-09

2020. január 9., Budapest, Magyarország - A San Franciscó-i székhelyű Patriot Memory - a világ egyik vezető márkája a nagy teljesítményű memóriák, SSD-k és flash termékek piacán – hamarosan elindítja aktív PR és marketing tevékenységét Magyarországon. Technológiai vezetőként, a Patriot rengeteg erőforrást fektet a nagy teljesítményű, élenjáró technológiák folyamatos fejlesztésére. A többlépcsős minőségellenőrzési folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára a termékek több éves megbízható használatot és a csúcsteljesítmény kiaknázását. A Patriot Memory a piac vezető technológiai márkáival működik együtt különböző partnermegállapodások alapján, mellyel biztosítják hardvereik széleskörű kompatibilitását. Az innováció és a fejlődés iránti vágynak köszönhetően, már rengeteg elismeréssel díjazták világszerte a márkát a különböző technológiai magazinok.

 

Viper Gaming – urald a játékot!

A Viper Gaming a Patriot játékosokra fókuszáló almárkája, amelynek célja a bárki számára elérhető innovatív és magas minőségű gaming hardverek, valamint perifériák készítése. Az évek során szerzett tapasztalatok és a folyamatos fejlődés iránti vágy lehetővé teszi az olyan eszközök előállítását, amelyek kiváló felhasználói élményt tesznek biztosítanak.

 

 

Csúcsteljesítményű memóriák

A Viper memóriasorozat azért jött létre, hogy kiváló minőségű, stabil és gyors megoldásokat biztosítsanak a játékosoknak. A széleskörű kompatibilitásnak köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki az Intel és AMD rendszereidből a Viper RAM-ok segítségével. Az akár 32 GB kapacitással is elérhető modulok akár 4400 MHz-es órajellel is rendelkeznek és támogatják az Intel XMP 2.0 platformot is, hogy nagyobb teljesítményre kapcsolhasd memóriáid, legyen szó akár asztali vagy laptop konfigurációkról.

A Signature sorozat megbízható memóriamegoldásokat kínál a PC-k és notebookok számára. A kiváló minőségű komponensek és a több részből álló minőségellenőrzési folyamat biztosítja, hogy a legmagasabb ipari szempontoknak megfelelő termékek kerüljenek a felhasználók számítógépébe. A modulok stabil működését a gyártó élettartam garanciával is alátámasztja.

 

Nagy sebességű SSD-k

A portfólióban egyaránt elérhetők SATA és M.2 NVMe szabványoknak megfelelő SSD meghajtók is, melyek a legmodernebb technológiákat használva nagy megbízhatóságot, gyors adatátvitelt és alacsony válaszidőt tesznek lehetővé akár 2 TB (NVMe) vagy 4TB (SATA) kapacitás mellett. Gyorsítsd fel számítógéped a hihetetlenül gyors Patriot SSD meghajtókkal.

 

 

Gaming perifériák – győzelemre tervezve

A Viper Gaming perifériák kiváló precizitást kínálnak megfizethető árazás mellett. A Kailh kapcsolókkal rendelkező billentyűzetek pontos irányítást tesznek lehetővé megfelelő visszajelzéssel, így a játékosok mindig pontosan fogják tudni, mikor melyik parancsot nyomják le. A billentyűzeteken elérhető LED háttérvilágítás pedig biztosítja a látványos éjszakai játékot is. A Viper Gaming egerek a legpontosabb optikai és lézeres szenzorokat használják, hogy minden egyes műveleted pontos és kiszámítható legyen. A kialakítástól kezdve a programozható gombokig és világításig, az egerek úgy lettek tervezve, hogy a legmegterhelőbb helyzetekben is megbízható társként szolgáljanak. A fejhallgatók pedig megfelelő kényelmet és pontos hangzást biztosítsanak, hogy egy lépéssel mindig ellenfeleid előtt járhass. Legyen szó akár sztereó vagy 7.1-es megoldásról, mindig tudni fogod, hogy ellenfeleid léptei melyik irányból érkeztek. A visszahajtható mikrofonok kiváló lehetőséget biztosítanak a tiszta kommunikációhoz, így könnyedén együtt dolgozhatsz a csapatoddal.

 

SD kártyák és USB meghajtók a megbízható adattároláshoz

A mai telített piacon nem egyszerű tartós és gyors flash meghajtót találni. A Patriot ezt a piaci rést kihasználva alkotta meg flash alapú meghajtóit, melyek közül az SD kártyák akár 90 MB/s-os olvasási sebességre is képesek magas írási sebességgel, így kiváló lehetőséget biztosítanak a kamerák és okostelefonok mellé, legyen szó akár FullHD vagy 4K videóanyagok, fényképek, zenék, vagy alkalmazások tárolásáról. A nagy teljesítményű USB meghajtók kihasználják a legújabb csatlakozási szabványok előnyeit, így akár 180-tól 400MB/s-ig terjedhet az olvasási sebességük. A kis kapacitású modellektől az egészen hihetetlen 1TB-os kapacitással rendelkező modellig, bárki megtalálja a számára megfelelő szközt
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább