Barion Pixel Merlinhardver

Phanteks Enthoo Elite Metal Project

2020-06-04

Az eddigi legnagyobb fémcsöfes építésünk egy igazán luxus házba, a Phanteks Entoo Elite kihasználásával.

A megrendelő már egy működő "vasat" szeretett volna feldobni ezzel a megjelenéssel. Szerintünk sikerült...

Az építéshez az EKWB D5-ös RGB tartály-pumpa kombót használtuk, mindjárt 2 darabot. A CPU blokk érkezett még az EKWB-től, egy Velocity, minden egyéb az Alphacool műhelyéből érkezett, úgy mint fittingek, adapterek, radiátorok, nikkelezett réz csövek, csapok, stb

A házba még készítettünk egy ASUS ROG világítót, ami szintén RGB megvilágított

A projektről a TFK-s srácok egy videót is készítettek:

 

 

 

 
Kapcsolódó termékeink
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább