Merlinhardver

Phanteks Enthoo Evolv X - a TFK-s srácok szerint

2019-02-19

Egy igazi luxus ház. RGB? Oké. Tempered glass? Oké. Na de 2 kofig egy házban? Olyan nincs minden sarkon

Kicsit szétkapják a srácok az Phanteks új üdvöskéjét, aminek a sok-sok extrája közül is kiemelkedik, hogy 2in1, azaz két konfig építhető bele. Ehhez a gyártó a saját Revolt tápegységeit ajánlja, melyekre egyszerre két konfig csatlakoztatható.

Lássuk mit is tud ez a ház!

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább